Угорська політика обмільчала до рівня райцентру Закарпаття – Балога

5
9

Так народний депутат прокоментував останню заяву міністра МЗС Угорщини Пийтера Сійярто, який розкритикував ідею відновлення у Берегові військової частини, де розмістився батальйон 128 бригади.

– Пан Сіярто все більше нагадує диванного активіста. Скоро буде коментувати берегівські каналізації, ціни на базарі і проблему бродячих собак. Ніколи би не подумав, що угорська політика колись обмільчає до рівня районного центру Закарпатської області. Але чим ближче до виборів, тим гостріша криза жанру,

– зауважив Віктор Балога.

Нагадаємо, що цього понеділка у Брюсселі Пийтер Сійярто нагадав Україні про те, що Будапешт збирається і надалі блокувати засідання комісії Україна – НАТО, а також різко розкритикував ідею відновлення в Берегові військового містечка.

Коментарі

ОД
откуда дровішкі?

Лойчі, олем поясни братьом-закарпатцьом, як цвіте ваш бузьок? Наш бузьок прилітає/одлітає і носить діточок, жеби даколи цвів-ми такой чудо нігда не віділи

*
*****

Дуже влучний коментар від В.Балоги. Респект!

ХН
Ходжа Насреддин

шакали гавкають, а караван все одно іде

Л
Людвіг

Браття закарпатці!!!! Даме мадярам наших ціганів. Беріть, сусіди! Наркобізнес у вас зацвіте як бузок весною

Д
Дід

Ще трохи і Сійярто почне піклуватись закарпатськими ромами і бомжами,скерує місію на Радванку і в Перечин.Оце я розумію,рівень провідного лідера Угорщини.А Балога молодець,чітко поставив на місце зарвавшогося поца.

Ч
Читач

Балозі респект.Мадяри добре з нами жили на одній землі,дружили сім"ями,поріднилися,а тепер як з котушок з"їхали.Рве їх по-чорному.Таке було у 1939 році.Тоді античеські настрої поширювали мадяри,а після відходу чехословаччини побісилися зовсім.До того жили як люди - рівні серед рівних,а як почуяли силу і давай возноситися.Благо, мадярський уряд у всьому давав їм правду.Не русинам !

З
закарпатець

влучно сказано, зовнішня політика угорського уряду на рівні БУДИ (виходку), дуже смердюча і нікому не потрібна ...

Г
Горішок

Берегівські каналізації, ціни на базарі і проблема бродячих собак - найактуальніші питання угорського політикуму, геополітичні можна сказати. Розуміти треба.

У
Україна

Угорщина відстоює свої інтереси, правильними чи не правильними методами. Я це не схвалюю. Але Україна повністю віддалась МВФ і західним банкірам за кредити, які розкрадають, і не має своєї точки зору, або не може висловитись, бо грошей не дадуть.

Читайте також