Угорська віза в Україні коштує 55 євро

15
3

Угорський візовий центр відкрився у Харкові. У церемонії відкриття центру взяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Міхаль Баєр.

Як прозвучало на церемонії, візовий центр є філією компанії "VFS Global", яка має в Україні - з урахуванням харківського - 45 таких центрів. Вартість візи становить 35 євро плюс 20 - за послуги центру. Термін видачі - 10 днів.

"За останні кілька років кількість заявок від українців на отримання угорських віз зросла. Якщо в 2010 році ми відкрили близько 40 тисяч віз, то в 2013-му - 150 тисяч. Це становить 42% віз, виданих в Угорщину в усьому світі", - зазначив Баєр.

За його словами, на загальну кількість віз практично не вплинуло погіршення економічної ситуації в Україні. На зустрічі посла Михаля Баєра з головою ХОДА Ігорем Балутою обговорювалися питання активізації ділової співпраці Угорщини з Харківщиною.

Як повідомила консул Угорщини Река Домонкош-Дюге, для отримання віз необхідно подати документи, що підтверджують місце їх проживання, доходи, а також медстраховку, закордонний паспорт, копію українського паспорта і фотографію.

Візові центри Угорщини вже відкриті в Києві, Ужгороді, Берегові, Дніпропетровську та Харкові, а незабаром він з'явиться і в Одесі.

Коментарі

ВM
Вебсамер Misanthrope

Тобто 35 € це єдиний консульський збір, а ця контора мадярська - посередник і бере додатково 20 € за свої послуги.

ВM
Вебсамер Misanthrope

Круто. Словаки всі послуги включили у вартість 35 €

I
Istvan

Речь идет не о венгерских, а о шенгенских визах, которые выдаются венгерскими консульскими органами.

Читайте також