Угорська Wizz Air запустить щотижневі рейси на Канарські острови та Західні Балкани

6
12

Угорська лоу-кост авіакомпанія Wizz Air запустить нові щотижневі рейси на Канарські острови у жовтні і листопаді. Рейси будуть здійснюватися з Будапешта.

Про це розповів генеральний директор Йожеф Вараді.

Wizz Air також розглядає можливість виконувати рейси між Будапештом і п'ятьма напрямками в Західних Балканах, якщо виграє відповідний тендер, додав Вараді.

Авіакомпанія у 2015 році обслугувала 19,2 млн пасажирів, цього року планує збільшити потужність на 27%.

Нагадаємо, що завдяки Wizz Air, який базується у Дебрецені, Будапешті та Кошицах закарпатці можуть за 200 гривень спокійно злітати у Париж, Мілан та Брюссель.

Коментарі

Т
Тьотя

Ти так намудро не пиши ,ти про мене шо знаєш !Вважай шо би ти не опинився у тому хліві з якого ти прийшов культура нуль.

Т
Тьоті

Якщо так цікавитеся тьотя, то можете опинитися в тому хліві, з якого ви прийшли сюди, тьотя.

П
Пілот

Не лем у кошіце, а і всягде нас сприймають як другий сорт. Обідно за нас, ми все ж таки гідні себе, працьовиті, пахарі, не цураються чорної роботи, яку окрім нас украінців ніхто не хоче робити у тих країнах, де працюють. Тому в виїжджають наші роботи цілими сім'ями в пошуках кращого життя і правду мають, якщо держава не думає. Боюся подумати, якщо буде перепис населення,скільки фактично залишиться украінців. Справжній геноцид! Тому писати про авіарейси, це для заможних транзитних туристів, а для місцевого населення від цього ноль!!!

Т.
Тьотя .

Цікаво знати хто так сказав У кошице ?

П
Проте

Так, дорогі земляки, беріть свою мукачівську зарплату і вперед, на Канари! Навірно лиш до Ніредьгази і доїдете, бо ми на відміну від цивілізованого світу лише дешева рабсила( так за нас у Кошіце сказали).

А
Антон

но ви тупі. норм новина. можна і із українським паспортом паспортом і українською зарплатою полетіти світ побачити, відпочити завдяки wizz air, а через угорщину, нам закарпатця це найлегше зробити...

B
betonus

Дуже важлива новина для нас закарпатців, після сплати компослуг якраз думаю куди б краще податися- на західні Балкани, чи злітати на Канари.

Ф
Файта

Пару місяців назад ,хлоп прилетів з Лондона уКиїв з фунтами,привіз в Україну.Обобрали в аеропорту як липку.Другий пачпорт ще забрали.Прилетів би Будапешт і спокійно доїхав дому на Закарпаття як Людина.Медіакритики постарались.

М
МедиаТормоз

Мадярщина ,а по галицінськи Угорьцина,більше має віношення до Закарпаття,чим МудіаКрітіки

Т
Тьотя

Ви читайту уважно ,що і закарпатцям зручно буде літати хто має гроші.

0
07

самоє прямоє,Закарпаття-Австро Угорщина,тупень

М
МедіаКритик

І знову ж Угорщина... Скажіть мені, будь ласка, яке це має відношення до Закарпаття?

Читайте також