Угорська Захонь переповнена "євробляхами", які покинули українські заробітчани (ФОТО)

8
11

Після православної Пасхи, за відсутності прописки, багато закарпатців з подвійним громадянством, які поверталися на роботу до Угорщини потрапили у "пастку" - і опинилися на примусовому 14-денному карантині.

Він розташувався у Будинку культури в прикордонному містечку Захонь. При чому угорська влада вже попередила, що забезпечення їжею та ліками відбувається за власний кошт!

Мер міста Захонь Ласло Гелмечі повідомив, що після Великодніх свят багато українців потрапили на карантин в місті. Йдеться про приблизно 200-громадян, які їхали на заробітки та нині перебувають на карантині.

Окрім цього прикордонне містечко переповнене автомобілями, залишеними напризволяще своїм господарями.

Власники - це переважно українці, які не змогли переїхати через кордон на автівках з іноземною реєстрацією.

Йдеться про близько 250 покинутих авто. Мер Захоні попередив, що місто не може забезпечити цілодобову охорону цих транспортних засобів.

Тому власників просить перевезти ці автомобілі у безпечне місце, бажано на подвір'я до знайомих.


Як відомо, згідно з указом українського уряду, через епідемію коронавірусу країна закрила свої кордони, і автомобілі з іноземною реєстрацією та номерними знаками інших країн не допускаються до в'їзду на територію України.

Коментарі

М
Мадяр

Венгрія крута держава,Слава Венгрії!!!

В
Володимир

Volodymyr Ти дебиль! Там половина машини взяли в оренду і лишили там! Це Україна придумав що не пускати машини на ЄС номерах мадяри уже пускают людей які идуть на заробітків. Українс що робить?!?! Поїзд нема, маршутка нема, ринки закриті. Дастор, епицентер робить! Люди на роботу не можуть попасти а перед границю все забито не законним маршутчиками?!?! Це нормально? + заробляють на тих людям які важко заробляли гроші за границьі далеко від сімї

СД
Слава Дебилов

При чём тут Венгрия дебилы ! Это Укр сторона не пускает машины ! А только Венгрия открыла корридор для Украинцев !Дорогие нацики ваше время прошло с Шоколадным королём! Пора работать !

Г
Грибівці

Україна- це щастя .Вольдемара на дибу. Паліть машини, бо вони належать ,як їх там--- Українцям. Вже одне це означає , що тобі пропасти на кордоні. Тим більше , що машини не крадені , а зароблені. Вольодімір та їм подібні, це розуміють

V
Volodymyr

Модьори blya, паліть наxyj ті jobaні корита

B
Babchak

Нема слив щоб описать весь жах того що робиться на кордон. Никого з власних структур це не цикавить,люди для них як стадо. Дилять людей на тих хто мае угорський паспорт а хто ни. Плане знущання над нормальным глуздом. Угорци як изжили сюди так и издять,а украинцам нехай роблять те що хотчуть,Сиярто министр на ни забив свий ,забув як называется. Напомнить мени

ДН
До нижнього

Твоя iнфeкцi я, це конча твого утця уражена францьовитим вiрусом, як i кожного в кого битюх «вишиванка головного мозга» !!!

R
Romario

Треба продовжити заборону на вїзд транспорту на іноземних номерах щонайменше на наступні два роки, бо вакцину дай Бог зможуть розробити не скоріше ніж за 1,5-2 роки.

О
останньому

Твоя любима тема,знищення української держави кацап.Але так як нафта дешева і буде ще дешевіти,твої плани і твоєї рідної московщини стали прахом,схожим із мумією іліча.

ФШ
Фабічковод Шпортовий

Шо за брєд, причуму тут місце реєстрації машини до віруса? Чого це не пускають машини? Не дуже красиво прикритися вірусом, щоби так спонукати людей розмитнити машину, яка більшу частину своїх км їздить не по Україні. Якщо це правда , то це порушує всі міжнародні зобов'язання України і права українських громадян.

Р
Рем

Це моя олюблена тема ! Мочити цих жебракiв ! Давайте будемо смоктати в жуликiв, депутатiв, бариг, корупцioнерiв в яких крутi тачки на вукраiнських номерах ! Спробуйте брати до рота , як Це роблю Я ! Це просто крутяк !

Читайте також