Угорська залізниця паралізована через нашестя мігрантів - у Будапешті закрили вокзал Келеті (ФОТО, ВІДЕО)

12
13

1 вересня керівництво угорської державної залізниці (MAV) було змушено закрити один з головних вокзалів Будапешту Келеті, куди в тому числі прибувають поїзди зі східного напрямку, тобто з України.

 Основна причина - нашестя мігрантів, які буквально заполонили вокзал та навколишню площу, в очікуванні будь-якого потягу, який прямував би до Австрії або Німеччини.

Про те, що головну залізничну станцію Угорщини закрито на невизначений термін повідомив диктор по радіо близько 9.00 години за місцевим часом.

Наразі всі платформи та станція переповнені мігрантами. Поліція намагається створити певний кордон, аби не пропускати нових. Так само головний вхід до вокзалу оточено поліцейськими. Вони намагаються через гучномовець за допомоги перекладачів врегулювати ситуацію.

Мігранти з незадоволенням змушені залишати залізничну станцію і скандують гасла, аби їм дали дозвіл на проїзд в Німеччину. Навколо вокзалу вони розклали намети і повідомили, що будуть чекати доти, поки їм не дозволять виїхати у потрібному напрямку.

Наразі потяги на вокзалі Келеті не прибувають і не відправляються. Отже, залізничне сполучення в Угорщині через столицю практично паралізоване.

Mukachevo.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Г
Глобал

Останніми роками в Європі наростають антиамерикоські насторої. Щоби в Європі не "борзіли", піндоси їм підкинули проблему біженців, заздалегідь організувавши "арабську весну".

5
56-897

А никто из вас не прыгал и не орал: Европа, открывай двери, мы идем?? как проблемы, так сразу поджали хвост. Типичная реакция вашего народа. Не ходите к нам в Европу, справимся без вашей помощи.

У
Уйко

Обыся Меркельцi на голову насрали!!!!

Ж
жиган

Європа обісралась перед муслімським нашестям! Чингізхан не зміг підкорити Європу, а се шобло її засере і знищить. Терпи Євросоюз - так тобі і треба!!!

Д.
до ...

Йди лічися в дурку, хохляцька суко свідома!

Д.
до ...

А може "накониць"звернешся до психіатра?ДОЛБОЙОБ!

АИ
америка идет по трупам!

и по нашим тоже

СА
Слава Америцi!

Наробили,суки штатовськi, вiйни по всьому свiту, а страждае Европа. Ну не суки?!

R
respect

to ... А тим часом в Києві загинуло 3 учасників вчорашніх зіткнень. Сумно та соромно, що деякі особи слідкують лише за подіями в сусідній державі, а за свою вотчину забувають. Гарного дня крапочко!

Н
Неймар

Америка робить війни, а мігрантів Європа має прийняти...

X
xxxx

твоя черга не за горами

.
...

То добре. Накониць-то долбо-"йоббіки" от Закарпаття отстануть.

Читайте також