Угорські експерти зайнялись проблемами дорожнього руху Мукачева (ФОТО)

12
7

В Мукачеві працюють експерти з Угорщини, які продовжують розробляти схему організації дорожнього руху в місті.

Сьогодні в міській раді відбулася зустріч міського голови Андрія Балоги з Горватом Фріддєшем, угорським інженером дорожнього господарства, експертом з планування та організації руху. Участь в нараді також взяли й перший заступник міського голови Ростислав Федів, заступник міського голови Едуард Барчій, депутат облради Ернест Нусер.

В місті назріла проблема розробки програми організації руху, адже за останні роки кількість транспорту в місті суттєво зросла. Тому для цього запрошено експертів з Угорщини, які аналізують ситуацію в місті.

Фахівцями буде визначено, де існують проблемні питання з місцями для паркування, де стається найбільше аварій. Також буде визначено місця, де будуть зупинки для автобусів, де можливо облаштувати перехрестя з круговим рухом. Також планують розвивати дорожній рух мікрорайонів міста, адже центр міста має стати більше місцем для пішоходів – туристів, відпочивальників.

До кінця тижня фахівці працюватимуть в Мукачеві над розробкою системи дорожнього руху в місті, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

0
07

бо ТУПАКИ розожравшіся....

Й
йовжі

іщи дакого покличте із-за границі най вам укажуть як будари мити,ісе пі...дец они дома незнавуть де у городі як ізробити

М
Мукачево

Треба нормальну окружну з хорошим покриттям зробити і тоді транзитний незахоче через город їхати-так що мадяре за вас барани робити небудуть

M
Mulidran

шановна Редакціє, куди писати зауваження/звернення від мешканців - для розгляду і врахування експертами?

МЦ
модерація це по європейськи

вул. Духновича від ЦРЛ до центральної бібліотеки зробити односторонній рух в сторону центра , це суттево розгрузить вулицю і дасть змогу зробити на ній кучу паркомісць

ЩР
Ще рік-

два і до танка нико не буде їхати. Міст впаде.

ДЧ
Дима Чижмарь

У Мукачеві одна проблєма - вул. Миру. Там треба замість 100000 пішохідних переходів зробити 2-3, забрати зупинку біля мосту + заборонити там паркуватися. Бо там капець які мраки. І ще - зробіть обізну по людськи - купа авто іде транзитом в сторону хюстона, зараз всі сунуться на кільце біля танку. А так - оп, 5 хв і ти біля гіда, пісня ;-)

Читайте також