Угорські митники затримали двоx братів з України, які везли 5 тисяч пачок сигарет (ФОТО, ВІДЕО)

18
5

На КПП "Захонь-Чоп" угорські митники затримали двоx братів з України, які намагалися перевезти в Угорщину контрабандні сигарети.

Товар сховали під підлогою вантажного мікроавтобуса. Однак, сканування виявило сxованку, де було 5 тисяч пачок цигарок на суму 4,5 мільйона форинтів. Порушники мають сплатити штраф у розмірі 9 мільйонів форинтів.

Також у іншому мікроавтобусі, який прямував з України у Італію, в пасажира вилучили пакунок з наркотичною речовиною. При чому українець твердив, що знайшов пакунок на землі. На основі експрес-тестів, проведених на місці, було виявлено, що це похідні амфетаміну.

Чоловіка доправлено до поліцейської дільниці.

Коментарі

Л
Ласло

До Олександра. Залізобетонно правий на всі 100 %. Принцип наших цольників і погранців не змінюється при любій владі-всі в долі і в темі.Платиш-їдеш,Їдеш-платиш.А касу раніше скидували до псячої буди кінолога.Сьогодні стали хітрішими,після СБУшного шмону,коли мордою в асфальт-притихли.

О
Олександр

Наші нигда не находять бо у доли, сканери є но ними не користуються ізджу за кордон через Ужгород та знаю як там іде перевірка, гроші у паспорт і можеш іти.... уволити всю зміну як це роблять Мадяри. з конфіскаційов майна, товди буде порядок...

Д
дрону

а за що? У наших сканерів нема, собак нормальних нема, вони ітак дох.я находять враховуючи що з однією викруткою ходять

О
Олександр

вАНГУВУ.... ШО НИКОГО НЕ ПОСАДЯТЬ ЯК ОБИЧНО...

Д
Дрон

А чи притягнуть до відповідальності наших працівників КПП "Тиса", які пропустили контрабанду через митний кордон України ?

Читайте також