Угорські націоналісти влаштували акцію на підтримку сепаратистів Донбасу (ФОТО)

24
20

Угорські націоналісти з молодіжного радикального руху 64 (HVIM) влаштували 5 лютого в Будапешті акцію на підтримку сепаратистів Донбасу.

Зокрема вчора ввечері вони влаштували пікет на площі Героїв, тримали транспаранти з надписами: "Дякуємо Захарченко! Боже, бережи угорську націю та воїнів Донбасу!"

Молоді угорські радикали подякували лідеру так званої "Донецької народної республіки" Олександру Захарченку, який нещодавно пообіцяв не вбивати закарпатських угорців та русинів. А "воїнами Донбасу" угорці вочевидь називають тих, хто стріляє щодня в їхніх братів із Закарпаття - сепратистів.

Лідер сепаратистів ДНР під час прес-конференції 2 лютого, яку транслювало російське телебачення, сказав, що нібито у "Дебальцевський котел" потрапило 246 русинів та етнічних угорців із Закарпаття. Захарченко закликав їх здатися у полон і пообіцяв відпустити: "З угорцями ми не воюємо - нехай уходять".

Як повідомлялося, в районі Дебальцева сепартистами були розповсюджені листівки на угорській мові, які закликали здаватися у полон воїнів-угорців із Закарпаття, із 128-ї бригади.

У складі 128-ої Мукачівської гірсько-піхотної бригади насправді перебуває чимало етнічних угорців із Закарпаття, в тому числі з Берегівщини та Виноградівщини. Однак майже всі вони - професійні військові і опинилася у зоні АТО через власне бажання допомогти Україні захистити незалежність від загарбників. Принаймні про це вони самі не раз розповідали, коли приїжджали додому у відпустку із зони бойових дій. Тому провокація, що була влаштована у Будапешті аж ніяк не допоможе угорцям із Закарпаття, а радше навпаки.

Тим паче, що насправді під Дебальцевим нема жодного "котла", жодного оточення. Про це повідомив майор Постолакі, який там перебуває.

Так обстановка складна, місто перебуває під постійним обстрілом з боку сепаратистів. Однак наші хлопці тримаються і вже отримали підкріплення.

Мукачево.net

Коментарі

Я
Я

Це не мітинг, це - посміховисько. Вже навчіться писати цікаво, бо бачу що робити з мухи слона Ви, "журналісти мукачево.нет", вже навчились робити.

Р
Роберт

Та што туй 3 дебілів вийшли із плакатими. Не треба нараз на всіх мадяр набігати. ми всі на Закарпатті мирно живеме, нашо з нас ворогів робити? Якшо редакція працює, так най працює добре. Ви лице сайта портите тим, шо з мухи слона робите. Туй троє дебілів вийшли підтримати сепаратистів. Ану вспомніть антимадярський марш у Ужгороді. Дебіли є всюди, і охочих пудзаробити карманні гроші на таких виходках тоже найдеся. Айбо они не є обличчам нації, а скорше всього гузицьов!

ПТ
Против Тупизма

Смотрите чтобы через какой то промежуток времени вы небыли с похожими плакатами,вы пол года назад тоже кричали"Слава Украине"

ДБ
До Богдану

Бо полякі Закарпатцев за людин не считають! Бо угорці Киев за столицу не считають! Башкой думай. Чудило.

А
аено

дякувуть они захарченкові... шліфани они іє шліфани.. оби їх не потрепав!!!

Б
Богдан

Люди! за що ви так не любите угорців? а поляків? а один одного? за словами послідують справи... кровиночки хочеться?!

ДР
до ред.

Вам не ганьба такі "новини"виставляти на свою сторінку?Чи це заказ?

А
Аня

пожалійте читачів і не пишіть про придурків всяких! що ви піарите трьох нещасних та ще й на нерви дієте людям! і так всюди напруга, а ви ще підкидаєте масло у вогонь, коли рекламуєте дебілів

Б
Берегівчанка

нє, ну стали троє гопніків посеред центру і зробили з цього новину! тим, що про них пишуть їм наруку! таких придурків ігнорувати треба

Б
Берегівчанка

це все провокація! люди зовсім здуріли! тут ще треба подякувати ЗМІ, які показують і пишуть неправду!

I
iana

ПриїЖДЖали

A
atec

tak pak aj, sese duzhe stranno. vudki sesi hlopy znavuty jak sya pishe "pahan" u Donecku? Madyarski noviny joho ne duzhe vkazuvuty, i tochno zhe ne poimenno :)

Д
Дааа

Я успомнив йсе мадярскі кіборги

Р
Роман

є ще розумні люди на Землі...

ДЗ
Дюрі з тока

Сих трьох розмножать у фотошопі, буде багатотисячний мітинг, но

А
Антон

Йой не вказуйте такі новості, бо ня мериги беруть. Росписалисьте новину кіби їх там 100 000 чоловік боло. Глопці заробили пару копійок тай усьо. Требало написати - три лошкомийника вувісли ряндя із написами

М
Мукачівець

Смішно, як і подія, так і новина.

ДП
да пілять

видко або кось гроші сп.див, або Моцква ся обанкротила, у посольстві людий веце робить як уйшло на акцію

Д
Дааа

Но исе ми го мітинг три смолоша у пувночи у будапишті доки рендившики вичиряли натягли папірь і самі не розумівучи што на ньому пиши сфотькали на телефон тай утікли сисі смолоши то страшна сила у мадяру там ся йіх ушиткі боять не смішіть людий типирька у фийсбукови у них буде +1000 ціборів

Ю
юлій

тим дітвакам дідо не розказував, ош їх родичі-мацкалі уже їх любили 1956 року? Проплачені олігофрени скорше усього.

Читайте також