Угорські прикордонники влаштували терор українським дітям, які їхали на фестиваль

60
18

Про це розповів керівник Народного ансамблю танцю "Вітамінчики" Олег Мельник.

В Угорщині прикордонники в пункті пропуску "Лужанка" влаштували ретельний огляд українським дітям Народного художнього колективу "Ансамбль танцю "Вітамінчики", що їхали на фестиваль до Сараєво.

За його словами, угорські прикордонники влаштували ретельну перевірку автобуса та особистих речей і спочатку причепились до вогнегасників – нібито вони прострочені, але з ними все було в порядку. Потім прикордонники узялися перевіряти аптечки та спричинили галас через прострочений джгут. Після чого вимагали повернення автобуса з дітьми до України.

Олег Мельник розповів про приниження, яке довелося пережити українським дітям на кордоні.

"І ТУТ НАС ПОРВАЛО!!! Діти – вийшли на вулицю і заспівали гімн України, виривання мобілки з руки, переклад затворів автоматів та вимога зняти з моїх плечей прапор України! Я вимагав перекладача (вони ніхто не знають англійської!!!), консула України і сказав – я прапор України не зніму з себе!!! ДІТИ – ГЕРОЇ!!!", - написав Мельник.

За словами керівника ансамблю, угорські прикордонники весь час кричали, махали руками і принижували українців.

"Ти відчуваєш себе другим сортом. Бігали навколо нас з автоматами. Коли вони побачили наш прапор – то вибігло ще з десяток прикордонників. Одній із мам, яка супроводжувала дітей, прикордонники показували непристойні жести", - розповів Мельник.

Попри негідну поведінку угорських прикордонників, юні українці все ж таки дісталися на фестиваль і виступили в Сараєво.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Правдоруб

Но та файні сусіди маєме, на чолі с путінським орбаном ???>?

УМ
Упц мп

Всіх зрадників очікує така доля!!!!!

Ц
Цiкаво

А хто знае гiмн братiв полякiв ?

Д
Двдададкд

Раз раз!

И
Ичі

Мадяри ще будуть кровлю харкати

Б
Бачі

Та не треба аби там джгути прострочені були. Не давайте можливості до себе докопуватися- мадяри то ворожі люди до нас… один може поможе, а інший у спину плюне. Але як писали нижче- їхній кордон і вони там порядки наводять.

П
подстрєкатєль

лучше гейропа з нормальним рівнем життя ніж обосрана рашка,яка тільки алкашні і подобається

УМ
Упц мп

Мадяри тварі, тому гейропа нам не потрібна!!!!

Ф
Фатьо

Повозмущатися мож, но то нич не дасть, то іхній кордон і они там газди.

.
...

Не думаю, що діти відразу як заїхали, почали співати гімн. Це вже, певно, було як дія з відчаю. І не всім набрид український прапор у Європі, не придумуйте. А мадяри на кордонах ведуть себе дуже часто препаскудно. У Чопі можна простояти години лише на угорському кордоні, лише тому, що вони пропускають одне авто в годину. Вони просто ходять з кабінки в кабінку, курять, розказують анекдоти і т.д. Одним словом, демонструють однозначну зневагу. Не знаю, чи в них така команда зверху, чи просто такі люди, але такий факт має місце.

.
.....

Чогось каждоє гіно якоє має кусочок якоїсь влади дись на якомусь постовий, нас треба ся укзати. Робить із себе такоє гі би бога за ноги імив. І йсе не лишень мадяри а й на Україні такоє є. Діти шкода ош через сякоє гіно прійшли. А иншак як мадяри тоже добрі они всяко провокують наших, а пак указують ош їхні прапори палять або послів уганяють кіть би не було за що того би не було. Треба дивитися не на якийсь сюжет конкретно а в цілому чом так ся стає. Ко більше провокує оби такоє було. Усі добрі лишень стають не винні. Так як і усе. Тоті ган..они ко йсе робить ворожнечу між народами їх ся йсе мало касать. Но такі вже люди їм все щось не добре, або на вто є подстрекатєлі. Які за Гроші і маму рідну продадуть.

В
ВОЛОДИМИР

ЯКЩО ЄС ТА НАТО ТАКІ ЦИВІЛІЗОВАНІ, ТО ЯКОГО ХРІНА ВОНИ ТЕРПЛЯТЬ ЦИХ ДИКИХ МАНДЯРІВ - ПІДСТИЛКУ ПУТЛЕРА ТА МОСКОВІЇ?

В
він

Не треба через Угорщину їхати, у Сараєво не обовязково через Угорщину їхати!

П
п

ще один момент..у мадярiв НЕМА ПРИКОРДОННИКIВ...тим бiльше з автоматами на пропускних пунктах..висер в пустоту..

П
п

де наставленi на дiтей автомати на вiдео?нараз телефони посiдали?

С
смішно

ті ко їдуть кудись батрачити навпаки приносять міліони доларів в бюджет україни,при тому то є нормально люди з усіх країн світу їздять в інші країни працювати то було завжди і буде всі хочуть кращого життя особливо кращого ніж у країні другого сорту

М
мешканець

хіба не такі, як ві, пані Марічка, зробили УкраЇну країною другого сорту, їдете батрачити , а потім хочете бути панами. А якби йшли свою землю захищати, то були би героями.

Н
но

то шо на мадярських вамошів прапор діє як і на мацкалів, то ясно. То, шо знімати, фотографувати не можна на граници, тоже факт. Ретельний догляд речей - то суб‘єктивно, але законно. Паскудна ситуація. Не красить мадярів, але і нашим треба більш виважено ся поводити. Але то накачка від орбана, талполиза х-ла. Піде х-ло у Гаагу, Орбан як свідок?, тоже і всьо угомрниться.

Читайте також