Угорські скінхеди побили марокканця в центрі Будапешта через колір шкіри (ВІДЕО)

57
2

Нападників було п'ятеро, а громадянин Марокко на самоті чекав на трамвай уночі в центрі Будапешта. Йому ніхто не допоміг, і він ледве зміг врятуватися від групи екстремістів.

За інформацією 24.hu, ці події відбулися у 2020 році, але звинувачення проти угорських скінхедів висунуті прокуратурою лише зараз. Єдиною причиною нападу та побиття став колір шкіри постраждалого.

На відео можна побачити, що чоловік просто чекав на трамвай коли група екстремістів почала знущатися з нього. Один із них спитав у нього сигарету і запитав, чи говорить він по-угорськи. Іноземець спробував уникнути конфлікту, але гурт агресорів його не відпускав. Потім почали кричати, аби він їхав додому. Серед нападників була і жінка, яка також брала участь у нападі.

Марокканець спробував перебігти вулицю, аби врятуватися. Його мало не збила машина. Потім нападники зловили його, двічі повалили на землю і сильно побили. Врешті іноземцю вдалося втекти.

Прокуратура вимагає тюремного ув'язнення для групи скінхедів. Один із них вже має умовний термін. Ось відео про те, що сталося:

Коментарі

М
Мацола

Скіни рвуться до власті

С
Сват

Мадяри то фашісти якісь. Циганів сого небють за колір шкіри?

Читайте також