Угорські ЗМІ: Мета приїзду Лаврова в Угорщину - почати розвал Європейського Союзу

12
17

Тісні відносини Путіна з Орбаном є сигналом тривоги як у Європейському Союзі так і в Сполучених Штатах. Про це пише видання The Budapest Beacon.

Видання цитує слова Андраша Сімоні, директора Школи перспективних міжнародних досліджень імені Джона Хопкінса, який зазначив, що "мета Путіна розділити альянс і розділити Європу. Угорщина не повинна бути частиною цієї гри. Угорщина не повинна бути однією з тих країн, які надають допомогу в розподілі Європи".

Також слід зазначити, що Росія зацікавлена у збільшенні свого впливу в  Центральній і Східній Європі. Деякі експерти вважають, що дружні відносини Угорщини з Росією - в той час , коли Євросоюз і Сполучені Штати прийняли жорстку позицію щодо російської агресії в Україні - є результатом дуже тісних зв'язків між вищими ешелонами політичної еліти двох країн. Підтвердження цьому - позиція офіційної Угорщини щодо  санкцій Європейського Союзу проти Росії з моменту початку конфлікту в Україні.

Як повідомляє угорський урядовий портал, Віктор Обран приймав сьогодні вранці міністра МЗС РФ Сергія Лаврова у приміщенні парламенту в столиці Угорщини. Зазначається, що головною темою перемовин є подальша двостороння економічна співпраця. Про те, що Лавров прибуде до Будпешту було домовлено ще у лютому, коли Орбан відвідав Москву, - констатують в прес-службі прем'єра Угорщини.

Mukachevo.net

Коментарі

М
Мадяр

Перепрошую: 1956

М
Мадяр

дуже цікаво читати коментарі. Проскакують різні цифри - 1849, 1965. ще можна додати Тріанон. Деякі люди ще памятають, що залишилось з Угорщини після цих маніпуляцій. Я вважаю в думках всі вони бажають повернути території, які відділилися на протязі історії.

О
Ол

Чомусь бiдний? - Бо дурний... А чомусь дурний? - Бо бiдний....

П
Пепі

Міністерство внутрішніх справ Чехії створює спеціальну команду для моніторингу російської іноземної пропаганди. Про це повідомляє Ceska Televize.

ДІ
Для Іван Пальо

Хто на кого піде?? Ви не усвідомлюєте, що екзістує ЄС? Панувати можна і без захоплення теріторій. Німеччина, наприклад, контролює економіку цілої східної частини Унії і без пострілів. Часи вже інші, але диванні аналітики не міняються, як бачу.

ІП
Іван Пальо

При чому тут Голандія? Я про Росію говорю.. Прості люди не знають з чим граються. Якшо пробачити Росії Крим то це багатьом розв"язує руки. Мадярщина піде на Румунію, Словакію, Україну. Німці знову на Чехію. Росія на Прибалтику, і так далі. У світі знову почнеться хаос. Розумні лідери то розуміють і будуть продавлювати санкції до кінця. А ті від кого нич не залежить тіпа Орбана, Земана і решти, просто підспівують раді якихось благ. І Трамп то розуміє. Нікуда він ся не діне. Перед виборами всі они хороші. Якшо Америка дасть слабину Росія рано чи пізно піде на всю Європу. Поменше емоцій, побільше здорового глузду шановні..

Т
Тарас

Добре що не указали ош уся галактика проти Путіна та за Україну:::)))Мені так подобаєтся коли у деяких майданутих коментах чи статтях вживають слова УВЕСЬ СВІТ,,,,мабуть і Парагвайці та навіть люди з Малі постійно переживають за Україну та звісно вони ненавидять та проти Путіна.(Жительі Бхутана рішуче підтримали Україну та пригрозили знищити Росію та Путіна):)))))

Т
Тарас

Увесь світ?))))Альо гараж майдануті ,Голандськийй референдум забули?До речі пів Австрії на виборах були за Путінолюба ,3 тя партія Франції за Путіна ,Чехія,Словакія,Угорщина,Італія проти санкцій...Навіть Дональ Трамп сказав що договорится з Путіним.....Увесь світ......:)))той світ в уяві заперевальної скачущої масси

ДІ
Для Іван Пальо

"...знову обирають союзника-агресора якого ненавидить весь світ". Що ви розумієте "весь світ"? Я живу за кордоном, багато мандрую, але бачу, що до росіян відношення дуже позитивне. Менше дивиться ваше зомбі ТВ. Взагалі то, що відбувається на сході Європу не дуже цікавить.

М
модер

мадяри вже раз поддержали гітлера , в результаті залишилися без багатьох територій і на пів століття під лапою москви , нич їх історія не учить , агресор рано чи пізно програє

ІП
Іван Пальо

Повністю згоден, що паралелі очевидні. Угорські лідери з реваншистських міркувань знову обирають союзника-агресора якого ненавидить весь світ. Впевнений і на цей раз нічим хорошим це не закінчиться.

Т
Тормоз....

.....Путин испохабил на Украине общие праздники 9мая, 23 лютого,Георгиевскую ленту ну и наубивал православного народу немеряно.Ради чего?

Д
Дідови

А что так не вспомнить 1849?

В
Ветер

Россия страна дураков всегда была.....И тот кто хитрый и умный может поулыбатся России...подлизатьполучить выгодно ресурсы и при этом вести свою политику.

Д
Дідови

Ти,старий,зовсім з розуму з'їхав. При чому туй 1956 рік до 2016-го? Расклади мало вже другі,вроді.

Д
Дідо

Мадяре майже забили 1956 рік ищи раз хочуть попробовати оті граблі

С
Странно

Вчора із-за цього візита був ужасний ховносрач,а тепер повна тишина. Каструльки майдануті,ви де?!

Читайте також