Угорські ЗМІ: Путін їздив до Будапешта не для переговорів по газовому питанню

10
48

Офіційна версія візиту Путіна до Будапешта у вівторок та зустріч із прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном - це переговори щодо подальших поставок газу в Угорщину. Проурядові угорські ЗМІ подають цей візит як такий, що дасть у майбутньому "енергетичну стабільність" для Угорщині від "успішного співробітництва" з Росією.

Натомість опозиційні видання мають іншу думку. Наприклад, газета соціалістів Népszabadság зазначає, що Орбан схвально підтримує будь-які пропозиції Путіна.

А інтернет-видання 444.hu зазначає, що економічна і політична залежність Угорщини від Росії нині досягла нового апогею з моменту падіння комунізму в 1989 році.

І хоча провладні аналітики в один голос твердили, що візит Путіна також "заради миру в Україні", весь світ побачив що відбувається на ділі.

"Адже приблизно в той самий час, коли президент Росії закінчив вечерю і стояв перед мікрофонами поряд з Орбаном, проросійські сепаратисти почали «зачистку» східноукраїнського міста Дебальцеве від урядових військ України", - зазначає Budapestbeacon.com.

Відповідно, більшість Незалежних і опозиційних новинних сайтів впевнені, що візит Путіна до Угорщини був, в основному, символічним, оскільки більшість з двосторонніх угод, підписаних у вівторок були вирішені вже заздалегідь.

За інформацією Index.hu, всі угоди щодо поставки газу були погоджені раніше.

А основна мета поїздки до Будапешта для Путіна була - продемонструвати, що санкції ЄС проти Росії для нього нічого не значать. І, звісно ж, отримати схвалення від голови уряду європейської країни - Віктора Орбана.

Також незалежні та опозиційні ЗМІ зосередили свою увагу на тому, кого вшанував Путін під час своєї поїздки. Мова йде про військовий цвинтар, де поховані радянські солдати, які брали участь в придушенні антирадянської угорської революції (повстання) 1956 року. Саме на їх могили Путін поклав вінки та квіти.

Для угорців учасники та жертви повстання є національними героями. Відповідно офіційно вшановувати їх вбивць, радянських військових та представників КДБ, у країні не прийнято.

Однак ні Орбан, ні партія "Фідес" не згадали про цю церемонію покладання вінків, хоча президент Росії відзначив необхідність "пам'ятати про героїв" навіть у стінах парламенту Угорщини.

Газета Népszabdadság опубліковала відкритий лист від головного редактора наступного дня після візиту Путіна під назвою "Ганьба".

В ньому йдеться про те, що угорський прем'єр остаточно вирішив як поводитись у майбутньому - і кинув свій жереб. "Орбан обрав ганьбу", - зазначає видання.

Плугарєв Артем, для Мукачево.net

Коментарі

Й-
Йончы - дараб говна

Нах. за перевал.

Й
Йончы

Мадяри то не люди, Закарпаття - Україна!

Б
Бачі

люмпени, конструктивно і по суті!!! А то гавкаете як "журналіст" із вашого любимого телеканалу "ГАВНюз". А щодо того як ви відсилаєте всіх лікуватися у якусь палату, так це по Фрейду - у кожного в підсвідомості народжується вирішення своїх проблем. Такі як ви, голі-босі люмпен-пролетаріат у затертих кожанках розкуркулили мого прадіда, бо той був "дуже багатим куркульом" - мав аж дві корови і одного вола. І до цього часу така шушара комуністична керує державою на всіх рівнях управління - "всё вокруг народное - всё вокруг моё. Поэтому все мне должны дать на лапу, а я не должен делать ни хера - только воровать"

Я
ЯНУСЯ

А все - таки накрилися плани мідним тазом і пролетіли як фанера над Парижом...

ТД
толя до адміна

ВЕРТАЙТЕ IP АДРЕСИ КОМЕНТАРІВ .

ДЯ
до Яношка

Так ты про генетическую память, я тебя напомню про твою генетику: По приезду хунов (6 век), на територии Панноноии жили Скифы, Авары, за Дунаем находилась военные лагеря Римской Империи. Вот откуда взялись по славянски разговаривающие хохли но с сирийским менталитетом (ведь только там уничтжают своих граждан ну и паралельно на Украине) - неизвестно! Съёбывайтесь хохлы в Сирию - там ваше место! и ваш менталитет и vash уровень развития уж очень похожие!

С
Сибиряк

Яношка Хто вбив вам в голову, що ви українці?

ДБ
Для Бачi

Тебi русаки в рот йогурта надавали, што лем за них i пишеш? Так не переживай - iдь на Донбас, там тобi ще йогурта подженуть. I по теорii Фрейда твiй зайоб проходить- все сходиться.

Б
Бачию

А У ТЕБЯ ОКАЗЫВАЕТСЯ ЧЕРНО-ДУХОВНЫЙ НАСТАВНИК!!! БЕЗДАРЬ(НЕКОМУ ПИСАТЬ)

Б
Бачию

а как рубль?гривна ну вообще!!!а ты с толяном что с соседней палаты за рубль переживаете.

Б
Бачі

А на счет америкосов-пиндосов - они хорошо выучили: "Хочешь победить россиян - поссорь их с украинцами", - Отто фон Бисмарк

Б
Бачі

так вас двое дебилов русскомирных, а я думал один под разными никами... Раскудахкались петухи пропутинские... Давайте конструктивно и по существу, я вам не быдло-электорат золотобатонный - на порожняк не ведусь :) россия в своих учебниках по истории всегда защищается, но её територия при этом увеличивается!

Б
Бачию

иди лучше дровишки рубай в котел чтоб свой КОТЕЛОК согреть.Дружка Толяна на продцедуры взяли-а тебя выпустили? Дом же у вас один-палаты разные -БЛЕВАТЬ НА ВАС ДЭБИЛОВ ТАКИХ!!!

ДБ
Для Бачi

Хлопе ти докус послабiв розумом. Яка "лiнiя оборони"? Та, шо на проект пiшли 8 млн.$, i якi були успiшно украденi чинушами? НАЧАЛИ процес позбавлення недоторканостi, а чи ЗАКОНЧИТЕ колись? Вiдновили армiю, яка воюе вiд котла до котла? Такi як ти iдiоти з свойив "Славов Украiнi" та тупим ура-патрiотизмом i просралисьте свою краiну. Кiть дурню через мiсяць $ буде по 50 грн., то таких як ти будуть на рiмiнi рiзати уйобку.

О
Олег

ДО Бачі...яку лінію оборони вибудували?канаву викопали і все .А яку армію ?Ополченці з ДНР зробили з цієї армії фарш тисячі загиблих військових Українців а про розвідку і не кажу:)))Бред повний

О
Олег

А те що Руськи скріз воювали то імперська замашка так само які у ваших господарів піндосів ,чого не пишеш як США воювали і де за остані 30 років воювали у 22 війнах! ТАй напиши ош США скікм баз мають військових скріз ...РУськи мають бо у них бабло є для цого думаєш Україна б не робила скріз бази?Такщо такі діла майдануті вас кинули як співає Скрябін кинули ЄС кинули США а здобули собі ворогів у вигляді 150 мілйонів озлоблених ватників з віськовим бюджетом у 80 мілярдів доларів !!!Москальі довжні не залишатся як бачимо у харкові согодні ..це лише як кажуть цветочкі а ягодкі на потім

Б
Бачі

А ще вибудували лінію оборони з боку від "братнього народу" і відновили Армію, СБУ та Контррозвідку!!! Почали процес позбавлення депутатської та суддівської недоторканості.

Б
Бачі

Ну хоча б не вивели і не вивезли 32 мільярда зелених американських рублів із держави як ваш зек-кумир

О
Олег

До Бачі...У придушенні Мадярського востанія у 56 році участвувала 128 Мукачівська бригада такщо не вали все на Руських ,бо лем тілки про те і чую від майданутих ош Мадяри памятайте 56 рік...Україні хана долар вже 35 зголоду пухнути буть зараз Українці ,думаю або розвалится ненька або буде друге пришествіє Віктора Федоровича але у любом случіє готуйте вазелін майдануті та галицкі прихвостні ви програли

ДБ
до Бачи

тем более, что в этих годах первыми секретарями ЦККПСС были одни хохлы (Хрущев, Брежнев, Черненко...) Хохлы принимали участие в первую очередь в этих войнах, мутили как всегда. Бачи эта туфта с той же оперы: Помните как Советский Союз напал на Украину и на Германию - речь Яценюка - идиота

Б
Бачі

до ідіота - представника русскага міра: Росія воювала або розміщувала свої війська з 1991року по цей час у такі колишні республіки: 1)Грузія 2)Азербайджан 3)Вірменія 4)Молдавія 5)Білорусь 6)Україна Прибалтика( 7)Естонія, 8)Литва, 9)Латвія) дуже швидко умудрилась приєднатись до НАТО (але вони там і так умудряються створювати мітинги і майдани) А середня Азія має таке географічне розташування, що нікому не цікава, але й так 10)Казахстан, 11)Таджикистан, 12)Узбекистан, 13)Туркменістан а від недавна і 14)Киргизія уже в русском мірє!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Естонія, Латвія, Литва, Грузія - маленькі держави, які вийшли із русскага міра. А без України - рассєї ХАНА! До чого ми швидкими темпами і наближаємося. "Хочешь победить россиян - поссорь их с украинцами", - Отто фон Бисмарк

БТ
Бачiю ти- iдiот

Рiзницю мiж СССР i Росiею похоплюеш iшаку? В СССР було 350 млн. громадян. В Росii тепер 140 млн. чоловiк. В конфлiктах присутнi були представники всiх 15 союзних республiк. Чи ти олов'яна голово думаш що воювали лем руськi? Читай придурку iсторiю. Бо нич лем гундосите за вту Росiю, лузери йобанi. За сись рiк видко вам роботу, сомари майданнi. Всьо вже просралисьте, а нич лем за маскалоту лопоните.

Б
Бачі

А уже современная рассея поучаствовала в войнах: 1990—1992 Южноосетинская война 1990—1993 Гражданская война в Грузии 1992 Вооружённый конфликт в Приднестровье (1992) 1992 Осетино-ингушский конфликт 1992—1997 Гражданская война в Таджикистане 1994—1996 Первая чеченская война 1998—1999 Косовская война 1998—2000 Эфиопо-эритрейский конфликт 1999 Вторжение в Дагестан 1999—2009 Вторая чеченская война 2008 Война в Южной Осетии (2008) 2009 — настоящее время Борьба с терроризмом на Северном Кавказе после Второй Чеченской войны 2014 — настоящее время Вооружённый конфликт на востоке Украины

Б
Бачі

А вот не полный список всех воен 20столетия, в которых участвовала самая мирная росийская нация при сесесер: 1)Гражданская война 1918-1922 2)Советско-польская война 1918-1921 3)Первая советско-финская война (1918—1921) 4)Советско-грузинская война (1921) 5)Вторая советско-финская война (1921—1922) 6)Советско-финская война (1939—1940) 7)Вторая мировая война (1939—1945) 8)Холодная война (1945—1991) 9)1950—1953 Корейская война 10)1960—1973 Гражданская война в Лаосе 11)1961—1991 Война за независимость Эритреи 12)1973 Война Судного дня 13)1974—1991 Гражданская война в Эфиопии 14)1975—2002 Гражданская война в Анголе 15)1976—1992 Гражданская война в Мозамбике 16)1977—1978 Война за Огаден 17)1979—1989 Афганская война 18)1981—1990 Гражданская война в Никарагуа 19)1982 Вторжение Израиля в Ливан 20)1989—1992 Гражданская война в Афганистане

Ш
Шонi

Тепiр ясно чому поклали в Дебальцеве 128 Мукачівську бригаду - у Києві боялися, що Закарпаття піде по шляху Орбана

Т
ТТ

Насчет коломойского - очень сомневаюсь. В зап. украину 25 лет деньги не вкладывали, не думаю, что теперь буду. На больше чем лес спилить и все лакомые земли себе забрать у людей ума не хватает.

Н
Неймару

Ну, орбан тоже в свое время россию ругал как мог. Бабло побеждает... все оно побеждает.

6
666

Ага губу розкатали Коломойський переносить своi офiсы у Львов тай бiзнес и казав ош и Закарпатье тоже лакомый кусочек вот и копле под Балогу так што не вiдiти нам Автономiю!!!

7
777

Хто буде мадярам газ давати?Україна?чи хто?

Н
Неймар

Соціалісти лиш гавкати знають, коли вони були при владі тоже лизали жопу путлікові. Мадяри жили тоді хуже намного як зараз.

Я
Яношка

Накрилися плани Путіна і Орбана щодо Закарпаття мідним тазом.Шкода ту армію молодих закарпатських угорців, які не вміють ні писати, ні читати, ні спілкуватися на українській мові... Їм вбили в голови, що вони УГОРЦІ і на державу в якій вони живуть можна наплювати. Це велика помилка політиків, яка дасть наслідки простим громадянам. А до Угорщини Закарпаття навряд колись приєднається. Наша генетична пам"ять вбереже нас від цього. Принаймні у найближчі 1000 років.

О
Олег

До корінного ...йой неборе ви вже Дебальцеве втопили у власній крові !Гопняка отримали від ДНР отримаєте і від Закарпаття

7
77

мені пох... хоть гривні, долар, форін, евро.... мені основа СТАБІЛЬНІСТЬ!!! а в мадярів тоже невсьо впорядку з корупційов) !!!нам треба повну децинтралізацію влади !!!

ЗД
заперевальним дибілам

ви дебіли вже порядок навели!!! шо країні до осені кінець буде! а сюда в закарпаття нішто тикатися дебілам які лем би воювали й гойкали "СЛАВА... путін лох... " нафіг вон уд нас!!!

ОЦ
от це гарно

мадьяры получили предложение от которого не отказываются! Получить себе Закарпатье! Ибо Закарпатье не хохляндия. А собственного самосознания у Русинов нема. Ну раз нема, то нема будет и самостоятельности. Закарпатцам пора отвыкать от слова Гривна и привыкать к слову Форинт. Пригодится.

К
Корінному

Ти не з того боку перевалу " корінний"

УР
Уважаемая редакция

Пишите лучше про инфляцию на Украине, про безработицу, про валютный курс, про без выходное положение с которым каждый день встречается население, про свободное падение валовай продукции на душу населения (на уровень централино-африканских стран) или с купленными вашими дипломами на это уже не способны? Не пишите провокативные статьи, это ни к чему не ведет! По поводу Орбана - любая Европейская страна гордилась бы с таким примьер министром, с таким политиком! Украина была бы рада если такой же Орбан поднял бы вашу экономку также как Орбан поднял за последние 5 лет экономику Венгрии.

УР
Уважаемая редакция

Уважаемая редакция, хочу вам напомнить, что раздел экономики на вашем сайте пустует, никакой новой информации про экономики украины нет, хотя если следили бы, могли бы проинформировать ваших читателей, что валовая продукция Украины на 2014 год снизилась на -15,2% (рекорд, ни в одной стране небыло такого спада). В 2015 году украине приходится погашать свои внешэкономические долги - это 28 миллиардов USD. На самом деле валютный запас украины составляет на сегодняшний день - менее чем 1 миллиард USD . Moody's Investors Service, Standard & Poor's, Fitch Ratings ( международные оценьщики кредитоспособности) все они информируют о том, что в этом году на украине настанет полный экономический крах. (что будет с пенсиями?, с зарплатой? со сбережениями? с падом цен на недвижимость? с продуктами ?)

6
67890

Молодці мадяри! Я їм бажаю лише повторення 1956 року.

Д
Думка

Закарпаття єдине. Не мадярське , не словацьке,ні чієсь небудь інше.Якщо кудась і іти то тільки автономією

К
Корінний

Як корінний житель краю, хочу сказати і мадярам і кацапо-русинам: За***тесь пиль глотати, падли. Лиш рипніться, та вдаветесь своєю автономією...

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный тролль и кацапо-парашное педрило, а путин-хуйло, оккупант, ботоксный шизофреник и педофил

З
З

Путина не взяли во внешнюю разведку, что было установлено, что он страдает педофилией. Об этом узнали не сразу, а незадолго до окончания КАИ. Как принято в спецслужбах, от командировки в ФРГ Путина отвели и вернули откуда он прибыл - в Ленингр. УКГБ. Когда Путин был назначен дир. ФСБ, он начал выискивать компромат и уничтожать его. Путиным были найдены в управлении собственной безопасности ФСБ видеозаписи, где он занимается сексом с несовершеннолетними мальчиками. Причем Путина записали в той же самой конспиративной квартире на улице Полянка, в которой был записан с двумя проститутками и Ген. прокурор России Юрий Скуратов. Скуратов о Путине написал в своей книге «Вариант дракона» на страницах 153-154. О видеозаписи Путина с мальчиками знал и расстрелянный у подъезда своего дома зам.директора ФСБ генерал А. Трофимов, который в кругу доверенных лиц сокрушался что ФСБ попало в руки к педофилам. О том, что Путин половой извращенец писал в «Совершенно секретно» Артем Боровик".

7
77

чого нич непишете за словаків??? мені словаки інтересніші як мадяре!! бо я по мадярськи нич непоніме...!!!

3.14 дерастам

Редакція прихильна демократичним європейським цінностям і не працює по чиїх-небудь указках. Об'єктивність і ще раз об'єктивність!!!

ТД
Теж до редакції

А цікаво, якби словаків на Закарпатті було більше ніж угорців, тоді б ви писали тільки про Словаччину??? годі розколювати закарпатців, які тут живуть у мирі і злагоді!!!

О
Олег

Я не розумію чого цитуєте такі опозиційну газети де обсерають Орбана?Чому не напишете конкретно що написали наприклад Куруц інфо або Хун інфо де схвалюють рішення дружби з Росією!Нагадаю що антиРосійська партія соціалістів наналог ПР Януковича з ганьбою програли останні вибори а виграли проросійьскі Фідес а другою була ще більш про Росіська Йоббік яка по соцопитуваня вже наздогнала Фідес !Думаю абсолютна більшість Угорців схвально відносятся до дружби з Росією ,коли закинчать вже показувати новини з одного боку

ДР
до редакції

Не знаю,за чиєю вказівкою працюєте,але розколювати людей на Закарпатті вам удається.Молодці.

Читайте також