Угорський клуб вирішив переманити ще двох гравців "Говерли"

27
0

Аутсайдер другого угорського дивізіону "Балмазуйварош" активно готується до другої частини сезону та робить ставку на українців.

Після першого кола "Балмазуйварош" опинився на останньому 16-му місці. Українці повинні допомогти команді врятуватись від пониження в класі.

Загалом у Європі зараз грає приблизно 30 гравців. Ще 2-3 роки тому це були б захмарні показники, проте сьогодні економічні реалії диктують для українських футболістів напрям футбольного вектору. Все більше українських футболістів гратиме в Європі чи буде принаймні шукати там команду – констатує allplayers.in.ua.

Як нещодавно повідомлялося, 22-річний напізахисник Шандор Вайда, родом із Закарпаття, вирішив перебратися до Угорщини, до команди з міста Балмазуйварош.

Вайда є вихованцем ужгородської "Говерли" (тоді ще ФК "Закарпаття"), за яку пограв у першій лізі. Останні два роки він грав у складі команди "Нафтовик" з Охтирки. Своє рішення переїхати до Угорщини поки що не коментує. Однак стало відомо, що вирішальним стало наявність угорського громадянства. Про це повідомляє сайт champion.com.ua.

Також на оглядинах у клубі перебувають вихованець харківського "Металісту" Юрій Чонка, вихованці ужгородської "Говерли" Михайло та Віктор Ряшко. Всі троє гарно показали себе і скоріш за все теж поповнять команду. 

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також