Угорський посол у Москві заявив, що не вважає Росію агресором

9
10

Посол Угорщини в Росії Янош Балла поділився також своєю позицією щодо розширення НАТО на Схід.

"Це було б непорозумінням, якби я сказав, що Росія – агресивна країна, тому потрібно розширювати НАТО. Угорщина вважає, що Росія нам не загрожує. Це висловив і прем'єр-міністр Угорщини. Ми намагаємося, щоб розвивалися партнерські відносини у всіх областях", - заявив посол Русской службы новостей.

Янош Балла підкреслив, що НАТО – це організація оборони, а не нападу.

"Перед НАТО постали нові виклики – як створити умови співпраці безпеки, як боротися проти тероризму, як допомагати гуманітарно", - зазначив Бала.

Коментарі

Д
Дзигарі

Угорщина та Словаччина вважають, що Північноатлантичний альянс (НАТО) не повинен припиняти процес розширення на схід після прийому до своїх лав Чорногорії. Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто у четвер, 25 лютого, на полях конференції з безпеки в Будапешті закликав Альянс завершити процес приєднання Чорногорії і також тримати двері відкритими для Грузії та Македонії, передає Deutsche Welle. "Якщо НАТО не продовжуватиме процес розширення, це суттєво підірве довіру до Альянсу", - цитує Сіярто інформагенція Reuters. Міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак також наголосив на важливості розширення НАТО в контексті української кризи. "Радше ніж заморожувати розширення НАТО, ми вважаємо, проблеми в Україні лише посилюють аргументи на його користь", - сказав Лайчак.

Х
Хрущов

Заболисьте брати-гуни 56-ий рiк?Я вам напомню!

Т
Тормоз

Бажаю щоб і на мадяри зайшло стільки "гумаканвоїв" з Россії та з таким же грузами та вантажем.Заодно їхні дороги доведуть до стану Донецьких доріг.

R
Romari0

Не дам собі на шию сісти, і ... Хочу бути слабкою біля сильного. В обох випадках ганчірка одна й та сама, але чим брудніша стає - тим більше змінює точку, кут і аспект зору.

П
Посол

Зоологічні вороги українців і росіян все ще на щось мають надію. Як все запущено у майданутих слов"янофобів!

М
Микикта

І в загалі не вважає агресором та не вважає це його право,чи майдануті будуть іноземним дипломатам казати що вважати і що не вважати ,сміх тай годі

М
Микита

А що не так?Хто вбивав у Донецку жінок та дітей?Хто стріляв з артилерії по містам Донбаса?Зомбануті зіперевальні за наказом Сша.Угорський посол правий на всі 100%

Х
ххх

агресор е у україні уже другий рік скоро.росія то туй причом.наівним зомбанутим едно повім-24 години і руські у чопі.росіі то нахер не нужно з украінов воьовати!!!

1
123

гондураси мадярські!!!

R
Romari0

Представники цих дипломатичних місій підкреслюють той факт, що вони є зовнішньо-політичними ганчірками. Яка різниця який колір дупу підтирає? Зелений, білий чи червоний. Угорщина хоче бачити себе слабою, біля "сильного" Росії? Вазилін в руки і колєнно-локтєвая поза становісь!

Читайте також