Угорський "Йоббік" спекулює на загибелі солдата із Закарпаття

16
25

У п'ятницю 20 червня Адам Міркоцкі, прес-секретар угорської ультраправої партії "Йоббік", заявив під час прес-конференції у Будапешті, що уряд Угорщини має негайно почати переговори з Україною і вимагати гарантій захисту угорців Закарпаття. Аби ті, на його думку не були "принесені у жертву іноземним інтересам".

За словами представника "Йоббік" українсько-російський конфлікт загострюється, число жертв збільшується. Серед них є і угорець, котрий служив за контрактом в армії України. Мова очевидно йде про 19-річного Роланда Поповича, якого було вбито у Луганській області і з почестями поховано у понедліок, 16 червня у рідному місті Берегово. 

Міркоцкі звертається до уряду Угорщини, аби він не повторював свій "історичний гріх" під час війни на Балканах, коли від сербської армії постраждали угорці Воєводини.

"Йоббик" вважає, що зона бойвих дій може розповсюдиться на всю Україну і в результаті постраждають навіть закарпатські угорці.

Міркоцкі каже, що основою для переговорів з Україною може бути кількість реверсного газу. А також він вважає загрозою для національної безпеки ідея про військову допомогу Україні з боку Вишеградської четвірки.

Мукачево.net

Коментарі

К
Костя

Ця новина неправда, такого небуло. І це провокація

$
$$$

Йобіки- бобіки пси Путлера гавкають по команді ХУЙЛА

J
Joseph

do svolota ....virahuje kaze:-) :-) :-) ta vi kovdusi led z golodu ne zdihajete ne te sco virahuvati rahuvati ne vmiete.okrim masturbaciju na portret banderi bils nic ne valosni.a virahujes ja cekaju na tebe iz zadovolennjam zrizu tvij cub a u zadnicu zaphaju trizub :-) ok?mij did takih jak ti tabunami roztriljuvav u 39 roci

J
Joseph

Do svolota ...virahuj debile pobacimo ja ne z ukraini takso mozes meni pociluvati.

С
свобода

Joseph - меньше тявкай. у нас є можливість вирахувати твій вонючий рот за айпішкою. думаєш ні? помиляєшся.

З
Землячка

Вот, здорово! Зимой все "мирные" ехали в Киев протесто- вать, всё началось в начале декабря, за вступление в ассоциа- цию с ЕС. безвизовый режим с этими странами. смелых было мно- го в центре столицы: палатки. кидание коктейлями Молотова, камнями из брусчатки - по беркутовцам и милиции. На несколько месяцев хватило. Теперь, когда на юго-востоке припёрло, своих стало жалко. Галичане не разрешают эвакуацию к ним мужчин из очага напряжения, буковинцы - тоже своих не хотят пускать в зону конфликта, а в Закарпатье - свои заморочки... Точно, как при призыве в армию весной-осенью, каждый старался служить, там, где ро- дился. Только теперь данная традиция несправедлива. Покри- чать и подраться зимой хватило сил и терпения, и домой не надо было - работать. Кому, как везло. А, теперь, все живущие у восточной границы - разбирайтесь сами. Свой край защищайте сами, моя хата с краю... Спасибо.

J
Joseph

Madjaram treba zaraz zakriti ventil trubi po jakij ide gaz v Ukrainu i naraz bede unih avtonomija.a jobbik molodci z ukro nacikami govoriti nemaje smislu treba jak u 39 zrobili perestriljati vsih galican i zvilniti Zakarpatja z ukrajinckogo rabstva

M
magyar

sprava v tomu sto dejaki ukrainci dali maternix sliv nichogo ne bachatj,na zhalj!i na duzhe velikij zhalj,dejaki idutj na povodu ukrainsjkogo jobbika<svobodi<i ce voni zavezli v nas mnogonacionaljnij kraj ponjattja nazionalizmu!!!!!!!

ДВ
Для В.Бичків

На жаль віддав 39 років непереривного стажу...так як ти ...ти хотя знаєш скільки тобі років ???? Пора би було прочитати (якщо взагалі впізнаєш букви)історію Закарпаття і прикусити язик --недоумок...

У
Українець

Ну яника ми уже бортанули, уже утік до путлєра сосать. Доганяй :)

1
123

А українці переб'ють своїх дітей... а потім підуть у янека та путлера сосать..

У
Українець

Ми говоримо якраз про уйобіків, і не дай Бог аби вони у вас перемогли, бо буде БІДА. А Угорці (з великої букви) якраз і вмирають за Україну...

У
Угорець

Ну що ж... Дуже приємно. дуже приємно чути прекрасні слова на адресу угорців. Щиро дякую. Чому тут знаходяться особи, які розпалюють національну ворожнечу?! Так, "Йоббік" - справді крейзі. Але яке відношення вони мають до всіх угорців?! таке враження, що у всіх бідах України винні саме угорці. Якщо так, то чим ВО"Свобода" краще за "Йоббік"?! Такі ж божевільні та продажні націоналісти. Дуже шкода, що народ України може перетворити свою державу на націоналістичну. Невже ніхто не вчив історії?! Невже не відомо, що там, де при владі націоналісти - там все конфлікти, вбивства і проблеми, при цьому винний завжди хтось, окрім самих націоналістів?!

У
Українець

Хуйло, дай спокій Україні, ми і так не здамося, краще берися за своїх послушних уйобіків :)

С
санта

та вони бояться цих москалів - вже наклали у штани. хотять нараз їм здатися! ще й нас підставляють. ну не долбойобікі?

1
1

Мадяри договоряться!

ІД
Історична довідка

У мадярів дуже коротка пам"ять. Вони щороку стоять з траурними мінами, поминаючи героїв 1848, жертв 1944-го, героїв та жертв 1956-го. І при цьому наче й забули, кому вони мають за тих жертв та героїв завдячувати.

Й
йоб

йоб або кулю в лоб!

У
Українець

І угорець Закарпаття (до речі, контрактник, тобто професіонал, сам вибрав), і українець Києва, і єврей Одеси, і поляк Львова, і росіянин Харкова - всі захищаємо неньку від Хуйла. А його друзям-уйобікам уже треба йобік робити, треба.

В
Вел.Бичків

А чим мала тебе Україна забезпечити? Ти дав хоч на гривню більше у бюджет, ніж звідти взяв?

1
123

чи рашенский пидарасский????

1
123

ПІТЬО чим забезпечила Тебе за 23роки вільна Україна ??? Ты еще веришь в детские сказки ????Ти будеш щось мати ? Чи підем всі на Схід ? А всім їм дамо притулок ? А може в жебі уже маєш мадьярський паспорть,і того туй скачеш ?

1
111

Йобані пиздливі мадяри

П
Пітьо

Йобік уйобік уйобіще

1
123

А що? Він у чомусь помилився ??? Ми не бережемо своїх дітей!!!!!!Та не ми, а наші злодії.....

Читайте також