Угорський Жириновський готовий викупити Закарпаття від України за 1 форинт

10
8

Колишній міністр сільського господарства та віце-прем'єр в уряді Орбана (1998-2001) Йожеф Тордян каже, що Закарпаття можна буде викупити за 1 форинт. Про це скандальний політик, який має в Угорщині статус російського Жириновського, розповів бульварному виданню Blikk.

За словами Тордяна, це питання вже піднімалося у 1991 році, однак тодішній прем'єр-міністр країни Йожеф Анталл не використав таку можливість. Нині, коли Україна стоїть перед вступом в ЄС, Закарпаття може повернутися до Угорщини шляхом "викупу" землі, каже Тордян.

"Так, це питання переговорів. І, звичайно, це не має стати тягарем для державного бюджету, оскільки власність можна буде змінити за номінальною вартістю у 1 форинт", - твердить угорський політик.

Нагадаємо, що до цього він вже доводив, що "Закарпаття ніколи не було ні українським, ні російським".

А також пропонував, аби Закарпаття "викупила" Угорщина та Польща,  аби вирватися з економічної кризи та зміцнити угорсько-польський вплив у Європі.

Звісно, подібні заяви є лише приводом для таблоїдів розважити публіку, однак відомо, що нерідко сучасні "придворні блазні" як і у давнину озвучують ті думки, що не наважуються висловити правителі.

Таким відомим блазнем в Росії, скажімо, є Володимир Жириновський, палкий прихильник невизнаних ЛНР та ДНР. 24 березня 2014 року Жириновський надіслав урядам Польщі, Угорщини та Румунії пропозицію розділити Україну разом з Росією. Зокрема Угорщині він пропонував забрати Чернівці та Закарпаття.

Mukachevo.net

Коментарі

UC
ungvar ce ukraina?

1 forint ce dobra cina

М
мадяри

най нас задарь заберуть...

Д*
до *****

Свиното упорота,свої враження забий собі ж в дупло. А потом рушай у бік цвинтаря.

Д*
До *****

Цвинтарь? Тебе поляку звідати не бодеме!

2
234

Жирік коло майдаунів - смоляк.

*
*****

Хай краще викупить собі місце на цвинтарі-вже пора йому в той бік рухатися...

ДМ
дід Михайло

Вони зовсім не блазні. Кожен з них виконує покладену на нього роботу. (antimatrix.org. Откровение ребе Шнеерсона относительно славян)

3
35

:) Сіо ! Де в вароши учать мадярську? Ціна гражданства?

Читайте також