Угорці допомогли оновити один з поверхів гуртожитку УжНУ (ФОТО)

17
5

Сьогодні, о 12.00 у гуртожитку №4, Ужгородського національного університету відбулась урочиста презентація об’єктів соціальної інфраструктури університету, відремонтованих за спільного фінансування УжНУ та уряду Угорщини.

Участь у заході взяли заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець,  Уповноважений уряду Угорщини Іштван Грежа, Генеральний консул Угорщини у м. Ужгород Йожеф Бугайло , ректор  університету Володимир Смоланка та інші.

За словами  пана ректора, покращення умов для роботи викладачів, та навчання студентів —  це пріоритети, які стоять поряд з важливими.

—  Величезні слова подяки  Угорщині, в лиці якої сьогодні пан Грежа та всім працівникам генерального консульства, які долучилися до цього проекту. Подяка депутату Брензовичу, який курирував особисто проект ремонту нашого поверху. Також дякую нашим угорським партнерам, адже це вже не перший проект, а 8 чи 9, і дуже радий що наша співпраця розвивається, - наголосив Володимир Смоланка.

Уповноважений уряду Угорщини Іштван Грежа  теж подякував за роботу та шостий поверх, який був реконструйований для угорськомовних студентів

—  Щоб конструювати цей поверх необхідна була  не лише підтримка угорського уряду але і підтримка Товариства угорської культури. Цей поверх є символом не лише українсько-угорської дружби, але одночасно означає і саму Європу, європейські стандарти, на шляху до яких рухається Україна, - зауважив Іштван Грежа.

Коментарі

М2
мода 2016

мода 2016, вишиванка замість піджака

5
55

й вишиванка на первому плані..хоть до ремонта палець нико не приклав з ПОЦреотів

1
123

Цікаво, скільки треба буде заплатити, щоб поселитися туди.

С
спудей

Боже, што ганьба, шо такоє держава Угорщина в порівнянні з державою Україна! Та нашим дітям мадяри повинні гуртожитки ремонтувати? А офшори забиті грошима, виведеними з України, тобто украденими від нас з вами!

3
369

а всі остальні вже оновила наша держава, так шо мадьярам лишився лем єден поверх !

Читайте також