Угорці готові вкласти $5 млн у Бобовищанські винні підвали

5
6

Інвестори планують відновити тут виробництво вина, яке свого часу славилось далеко за межами України, але чекають гарантій від нашої сторони.

Сьогодні 2-кілометрові винні підвали радгоспу-заводу «Бобовищанський» пустують та руйнуються, а бочки, у яких мало б дозрівати вино, розсихаються.

Втім, угорці готові взятись за їх реанімацію. Інвестори підрахували, що відновлення промислового виноробства обійдеться у 5 млн доларів, передає Урядовий кур’єр.

За ці гроші повністю відновлять Бобовищанські підвали, засадять площі виноградниками, встановлять нове обладнання. Вже за 5 років завод може приносити прибутки, переконані європейці.

Однак, Україна має дати дозвіл інвесторам на довготермінову оренду землі і підприємства. 

Нагадаємо, Угорщина дасть 50 млн. євро на будівництво Берегівської окружної дороги.

Коментарі

Ф
ференц-йовжка

Нич не розуміву,што написано...Які гарантії має дати Україна.По земли-є ЗУ "Про оренду землі", "Земельний кодекс"-там прописано й про "довготривалу" оренду-до 50 років.Айбо нич не сказано про якісь "спецДОЗВОЛА"... Про підприємство-так само-воно ж розвалюєся.Є ЗУ "Про оренду Державного,комунального майна", є порядок(аукціон) -ЯКІ УКРАЇНА має дати дозвола??? Чи Ми "щось" не знаємо...Є "тонкощі"???.....мало м не забув-а які площі угорці планують засаджувати виноградниками? Там вже ВСЬО приватизовано...

З
закарпатець

МАДЯРИ МОЛОДЦІ, НАСТОЯЩІ ГАЗДИ НЕ ТО ШО НАШІ БАРИГИ, ЛИШ КРАСТИ І РОЗБАЗАРЮВАТИ ЗНАЮТЬ!!! З ЦИМИ ЖИДО-ОЛІГАРХІЧНИМИ КЛАНАМИ НАМ НІЧОГО НЕ СВІТИТЬ У ЦІЙ УКРАЇНІ, БАНДА БАРИГ ПРИЙШОВШИ ДО ВЛАДИ НА КРОВІ ЛЮДЕЙ, ДАЛЬШЕ ЦИНІЧНО БРЕШЕ І КРАДЕ. ВСІ ПРИРОДНІ РЕСУРСИ СОБІ ПРИВЛАСНИЛИ, ЗАВОДИ , ЯКІ МАЛИ ПРИНОСИТИ ПРИБУТОК ДЛЯ НАРОДУ УКРАЇНИ!!!

ProRocK до Рок

Це швидше Євазія... P.S. мадяри нам роблять дороги, переживавуть за нашу освіту(яку наша влада намагається знищити), за природу (виноградники, ліси , річки) а наша влада лем смієся і вдавитися неможе... а коли людей запитають яка держава тобі миліша - нас назвуть сепарами (бо людей це дістоло).... десь такий сценарій вже був ніхто не памятає - де???

B
Brank

До робот.Ти красавчик:-)

Р
Робот

най би вже область орендували , довгостроково

Р
рок

МОЛОДЦІ. Тихов ІНВАЗІОВ се не мож назвати, Бо се они собі вернути хочуть своє.

Читайте також