Угорці не дуже задоволені своїм життям, - Eurostat

12
5

Загальна задоволеність своїм життям угорців є нижчою середнього показника по ЄС.

Про це свідчить нове дослідження, яке здійснив Eurostat під назвою "Якість життя в Європі".

За шкалою, яка коливається від 0 («не задоволений взагалі") до 10 («повністю задоволений»), угорці набрали 6,2 бали, так само, як греки, кіпріоти і португальці.

Середній показник по ЄС складає 7,1 бал. Найкращій результат у Данії, Фінляндії та Швеції - він складає 8 балів, у той самий час найнижча оцінка у жителів Болгарії - всього 4,8 балів.

Загальний показник задоволеності життям був розрахований з восьми аспектів та категорій життя у 2013 році - це особисті відносини, житло, середовище проживання, рекреаційні зони, робота, фінансове становище тощо.

Угорці найвищій бал віддали особистим стосункам - 7,6 балів, і найнижчий - власному фінансовому становищу - 5,2.

Статистичне дослідження охоплює населення у віці 16 років і старше.

Mukachevo.net

Коментарі

В
Василь

Якби на Україні провели би подібне дослідження, то цей коефіціент був би точно в мінусових числах. Повністю задоволені голосували би тільки наші можновладці, а також наші, так звані "бізнесмени".

8
896

Кружевні трусики чекають... 15 е за годину... :-)Айбо в Європі...

7
790

В ЄС є свої "бугри", і є свої "шістки". Майже вся Східна Європа деіндустріалізована та знищила власне сільське господарство, а чи не половина робочої сили виїхала за кордон. За планом глобалістів, їх місця займуть кольорові іноземці. Смерть білої Європи не за горами. Далеко не лише угорці це прекрасно розуміють. А наші лохи продовжують вестися на красиву телевізійну картинку про ЄС.

0
007

До вступу в ЄС Угорщина вигляділа набагато краще.Жадь,що немає такої статистики.

Й
ЙОУШКО

ЦІ НОВІ ЧЛЕНИ ЄВРОЗОНИ ТОЖЕ ТАК ДУМАЛИ ЯК УКРАЇНЦІ ,ЩО ВСТУП ДО ЄС АВТОМАТИЧНО РІВЕНЬ ЖИТЯ БУДЕ ЯК У КРАЇНАХ ЯК ГОЛЛАНДІЯ НІМЕЧЧИНА І ТД,ЗАБУДЬТЕ ,НАВЧІТЬСЯ ТАК ПРАЦЮВАТИ ЯК ВОНИ І ЧЕРЕЗ РОКИ МОЖЕ НАСДОЖЕНЕТЕ ЦІ БОГАТІ КРАЇНИ!

Читайте також