Угорці спіймали на КПП українського "дипломата", який перевозив повний бус цигарок (ФОТО, ВІДЕО)

46
28

Сам водій планував приховати за дипломатичним імунітетом свого пасажира серйозне порушення законодавства. Зловмисника затримали угорські митники, за скоєне він може отримати до 8 років в'язниці. Про це повідомляє Національна податкова та митна адміністрація Угорщини.

Мікроавтобус "Мерседес" із дипломатичним маркуванням прибув з України, і очевидно водій був впевнений, що уникне ретельного обшуку. Утім на митниці його автівку направили у вантажне приміщення, де й відбувся огляд. Адже була підозра, що саме на цьому автомобілі планувалося незаконно переправити до Угорщини велику кількість нелегальних сигарет.

У якості прикриття виступала його попутниця, жінка, яка ідентифікувала себе за дипломатичним паспортом.

Справді виявилося, що її чоловік є дипломатом. Також вона і водій заявили, що не перевозять товари, які підлягають обов'язковому декларуванню.

Двері вантажного відсіку автомобіля були опечатані лише паперовою биркою з українською печаткою про дипломатичний імунітет. Коли угорські митники повідомили, що збираються перевірити автобус, водій та пасажирка зачинилися в транспортному засобі та почали комусь телефонувати.


Однак скориставшись моментом, один із податківців зумів відкрити двері автомобіля через напівзачинене вікно, тож невдовзі водій, вже з наручниками на руках, спостерігав за обшуком автобуса. Всього в картонних коробках, обгорнутих у чорну фольгу, було виявлено загалом 141,5 тисяч пачок сигарет без маркування, які вилучено.

Водія-українця допитали як підозрюваного у вчиненні злочину із заподіянням матеріальних збитків в особливо великих розмірах, адже йдеться про можливі фінансові збитки на суму понад чверть мільярда форинтів.

Фінансові слідчі взяли підозрюваного під варту, а районний суд Ніредьгазі має ухвалити рішення про його арешт вже найближчими днями. Жінці, громадянці України, дозволили вільно залишити місце події через її дипломатичний імунітет.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ЙВ
Й*бані ви в рот!

На тих землях живе 95% під*расні. Особлива під*расня це пограничники та таможеники. Я зараз за кордоном, но я вам гарантую, не дай Бог я тут побачу таможеника, пограничника, судю, податківця яи мусора. Запомніть, ви жити не будете!

Х
хаха

но самий великий іблом бов, коли януковичовий Бойко з Каськівим подписали контракт на LPG термінал з лижним інструктором з Іспанії…. Де го найшли? Ко організував такий лехотрон?

ЯВ
Я в шоці

Йсе наші у всій красі. Йдемо у Європу.

Т
тісоуйлок

Зазначені автомобілі оформляла головний державний інспектор МП «Тиса» - Ганна Рудай, яка, до слова, не вперше потрапляє в подібну історію

Д0
до 08:56

Цігареторусини по синьці придумали чергове наїб..лово щоб загнати своє нікотинове контрабандне дєрьміще. Як завжди цих умніків зловили і дали п..зди, а винні чомусь як завжди порохоботи і патріоти.

НГ
Но гат

Типирь,уся нірка,буде цігі піпати... а дурбецали попіпавуть ловфоско

P
porohobot

наши патріоти пропустили товар, а срані мадяри знову шкодять

З
зелеорбан

Дайте людям пофайчити нормальні цигаретлики - не перешкоджайте дипломатичній діяльності!

Т
тісоуйлок

Товар був запакований у мікроавтобус із фальшивою дипломатичною позначкою - офіційно повідомляють органи угорської митниці. угорські митні органи знають виявити автентичність маркування, а українські нє? митників продажних в купянськ все для фронту, все для перемоги. перемога буде за нами!

П
Пинзеник

Дмитрий Шмелев був міністр доходів у орків "ДНР" чисто москальська фамілія

Т
Троцкій

Митники не мають провіряти дип.вантаж. Якщо не знали.

Т
тісоуйлок

цікаво не то шо угорці виявили. вони свою роботу зробили. а то шо українська митниця пропустила, чудово знаючи шо там всередині. всю зміну в углєдар. шмєльову (чисто арійська фамілія "української" "дипломатки" - в тюрьма

КЗ
Кучма(н) з Монако до 18:06

Русинська алкашня знову поприлазила в коменти .

ТІ
ТЦК і СП та ВЛК

Дайте мені алкорусинові помежи очі бо не заспокоюся !

КЗ
Кучма(н) з Монако до 18:06

...так це ж вже було ! Справді було і не один раз . Опускаючи провоз дипломатом з Монголії "дипломатичної пошти" (мікроавтобус був вщент запакований контрафактними сигаретами) повз українських прикордонних військ і митної служби України в Ужгороді , пригадаємо ідентичний інцидент з намаганням провозу повз митниці України "диппошти" (мікроавтобуса з првним багажем коробок з сигаретами) співробітницею і підопічною Консульства України в Словаччині (Братислава) , очільником був - О.Гаваші (колишній голова облдержадміністрації Закарпатської області . Висновків не зроблено ! Фатум все розклав по місцях .... За все в житті прийдеться заплатити . І це не завжди....грошима ! Деградація населення і моральних , неписаних правил .

RK
Rogul khokhol

Peresolyak wtf?

НС
Нижньодописова ср@нь детектед

укрАйїна = Орбан = До нижнього допису = До нижнього = Агностик = Поносник = Мадяриско = SLOVENSKO = Довбнувсьписком = РУСИНИ = КАЦАПНИНИ = Факт і істина = Історик = Філолог = Тотальний бормотолог = Фахівець = Підпе3дець

ДО
до Орбан 23.02.2024 16:55

РусУне, що б ти тут не п..здів - пудкарпатської всрусі тобі також не бачити, зате пuздюлі по своїй копченій мордяці побачиш не раз

К
Кузя

Не пустив Зеля нашого Шандора до такої кормушки, львівські бабло гребуть

СП
Спец Посол

Мутка файна але перед цим вони вже 20 ходок зробили удачно

ТЦ
та це вже було

Дуже нагадує, як пару років тому подібний "дипломат" ніби з Братіслави попався з повним цігаретобусом. Доречі, за зад треба брати і у Львові - печатка звідти

С
Семен

Федір Шандор ще в армії. Не приступив до виконання обов'язків посла. Зелені щось мутять.

Г
Грибок

Якщо вже дипломати контрабасять то чим ця країна не Зімбабве

ФЮ
Файна Юкрайна

Дипломати )(уєві із послами

О
Орбан

Не бачити вам ні ЄС , ні НАТО . Що за кінчена територія , де митники і прикордонники не працюють на свій народ , а є обслуговуючим персоналом для місцевих князьків-бандитів і киЙОвських дипломатів ? Моральні уроди . А за вас ЩОДНЯ гинуть бідний і середній клас чоловіків із ЗАКАРПАТТЯ. За ваші статки і маєтки закопують наших земляків , а ви відкуповуєтеся матдопомогами і жовто-синіми прапорами на їхніх могилах.

У
укрАйїна

Генетично хвора нація, де тотальна корупція і безвладдя. Нам з ними не по шляху . Кулеба , ти ж так нафучився перед СІЙЯРТО аж на коліна з єрмаком готові були впасти ....! А тепер УГОРЦІВ за лохів тримаєте ?

С
СуперМаріо

Єрмачня звільнила всіх професійних дипломатів, і поставила "своїх криворізьких фахівців".

+
+-+-+-+-

А Ди є сись ФедІр ШАндІр-"Дипломат"-шо ДоТепер Був в арміі Укр-Був в ПОХОРОНій Команді воєн /часті Територ оброни ЗСУ!-Тото вун немає до того?...стосунку..Не чути того ФєрІя ШандІра

Читайте також