Угорцям представили закарпатські краєвиди (ФОТО)

29
0

24 квітня в культурно-освітньому центрі міста Шолготор’ян (Угорщина) Спілка фотохудожників Закарпаття репрезентувала фотовиставку про наш край.

Наразі представлена експозиція налічує понад 70 світлин дев’ятнадцятьох авторів.

Голова фотоклубу Йожеф Гомоґа відмітив результативну співпрацю фотоклубів Угорщини із Спілкою фотохудожників Закарпаття, яка дала можливість угорцям взяти активну участь у «Карпатському фотовернісажі-2013».

Зачаровані краєвидами, експонованими на виставці, угорці планують вже найближчим часом взяти участь у фотопленері на теренах Закарпаття та представити в Ужгороді колекцію світлин про Угорщину.

Нагадаємо, до слова, що найближчий пленер в Закарпатті, які  минулоріч, заплановано провести у рамках фестивалю "Срібний Татош" всередині травня.  

Учасники виставки: Іван Буркало, Ярослав Макар, Микола Поцко, Михайло Моркляник, Василь Фіцколинець, Олег Ільчин, Ярослав Дуленко, Кароліна Коштура, Степан Полянський, Ярослав Шелепа, Василь Ловска, Юрій Мельник, Віталій Фенинець, Леонід Закревський, Іштван Земко, Олександр Шебедяк, Євген Баккай, Юрій Туряниця, Володимир Ньорба.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також