Указ Порошенка про блокування Вконтакте та Яндексу набув чинності

6
5

Відповідний Указ Президента України вже опубліковано в газеті "Урядовий кур’єр".

- Механізм блокування доступу до російських інформаційних ресурсів в iнтернеті Yandex, соцмереж "ВКонтакте" та "Одноклассники", заборони використання бухгалтерського програмного продукту 1С доручено опрацювати уряду та СБУ за участі Нацбанку, - йдеться у повідомленні.

Вчора, 16 травня, Петро Порошенко підписав Указ про застосування санкцій щодо фізичних та юридичних осіб, пов'язаних з Росією. Серед них популярні соцмережі "ВКонтакте" та "Одноклассники", а також ряд російських ЗМІ: ТВ Центр, РБК, ВГТРК, НТВ, канал "Звєзда", ТНТ, КТ Москва, "Россия Сегодня", РЕН ТВ.

В Інтернет-асоціації України заявляють, що здійснення блокування російських сайтів українськими провайдерами поки технічно неможливо. 

Коментарі

З
Закарпатец

Після указу Порошенко "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" №133/2017 від 15 травня 2017 року журналісти з'ясували,що дозвіл на вихід в ОДНОКЛАСНИКИ і ВКОНТАКТЕ визначено секретним додатком, за яким росiйськомовним контентом користуватися можна тільки дiсним патріотам України після спеціальної перевірки СБУ? Список затверджується місцевим відділенням правого сектора, під гарантію повної лояльності та відповідальності районного голови правого сектора.

З
Закарпатец

З метою компенсації ефекту закриття соціальної мережі "Однокласники" в Україні буде створена україномовна мережа "Однокастрюльники"! Та замiсть "ВКОНТАКТЕ" - україномовна мережа "ВДУПI"

Б
Беня

порно сайты и игровые автоматы не блокируют!(мусора в теме) все ЗЛО в "однокласниках и "вк"

Д
дідо

все шо звязано з мацкалями все блокувати, менше діти будуть сидіти там і дурб вивчати, а потіс суїциди стаються. Най ліпше по селах до бабки з дідами їдуть та молоко пють і свіжим повітрям дихають слава богу

Ж
Женя

Дивіться би ВК не заблочив український інтернет) кіть рагулі хочуть воювати з таким гігантом, хай готуються до можливих наслідків )))

Читайте також