Україна "беззубо" програла вдома Італії

6
4

Вчора, 29 березня у Києві, на стадіоні Динамо ім.В.Лобановського відбувся товариський матч національних збірних України та Італії. Як не прикро, але підопічні Юрія Калитвинцева, майбутню долю якого вирішуватимуть сьогодні на виконкомі ФФУ, не змоги нічого протиставити італійцям. Відтак, матч закінчився з рахунком 0:2 на користь гостей.

Всередині першого тайму Россі, першим зорієнтувавшись у штрафному майданчику українців після серії рекошетів, проштовхнув м'яч у сітку Шовковського. А у другому таймі, вже під завісу матчу, на 89 хвилині, Матрі, який вийшов на заміну, по-більярдному вколоти м'яч після стрімкої контратаки.

Зі свого боку українці майже не створили гольових моментів. Один гол нашим хлопцям все ж вдалося забити, але з оффсайду. ВІдзачився Марко Девіч, який вийшов на заміну.

Також зауважио, що з середини другого тайму італійці грали у меншості.

Коментарі

В
Вітьо:

Пак Італія бавила тридцять сьомим складом - і все одно виграла. Які питання? Звичайно, ми всі вболіваємо за своїх, з розумінням ставлячись до поразок, але правди ніде діти - клас гри нашої збірної невисокий.

Х
ххх

з кожнем днем поражаюся непофесіоналізмом даного сайту, хлопці, якшо не компетентні то не беріться коментувати. Краще подивіться на огляд матчу http://football.ua/video/news/125404.html і зробіть самі висноки. Україна молодці, а в італії 2 моменти - 2 гола, іто халявні. Гра була в одні ворота, тільки фортуна повернулася ...........

М
Мітьо

Так, збірна просто неваловшна, а за рік грати на Євро.

П
Пітьо

Або треба зменшити кількість закордонних негрів, які займають місця в командах і можуть грати ТІЛЬКИ в рамках чемпіонату України, або Суркісу треба негрів УСИНОВИТИ і тоді вони як ГРОМАДЯНИ України мають право захищати честь своєї нової Батьківщини в офіційних матчах.

Читайте також