Україна до літа отримає безвізовий режим - Лінкявічюс

13
12

Про це міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

 "Коли ми говоримо про їхню "домашню роботу", конкретні завдання, які українці мали виконати, – вони зроблені та імплементовані. Тож які причини для перешкод? Як на мене, немає ні моральних, ні законних підстав для зупинки чи ускладнення цього й без того складного процесу", - заявив Лінас Антанас Лінкявічюс.

Україні та Грузії було нелегко виконати всі вимоги ЄС для скасування віз, але вони це зробили.

"Тепер ми мусимо імплементувати те, що самі вирішили. Багато представників ЄС наголосили на цьому, тож, сподіваюся, цей процес пройде злагоджено. Ми не маємо зводити додаткових перешкод всередині цього шляху чи придумувати якісь нові правила. Це безкінечний процес, ніхто не є ідеальний, але ці держави здійснили те, чого від них вимагали. Тепер свою частку роботи маємо зробити ми, і, сподіваюся, до літа вони мають отримати безвізовий режим", - додав він.

Коментарі

Д2
до 20:15

Тим міліонам заробітчан , які працюють роками він ні дочого . Також це стосується прикордонних областей , які мають почти безвізовий . Євросоюз введе бевізовий , як нагороду простим українцям , за прагнення до змін у своїй державі . І заслуга у цьому скоріше простих українців , а не влади . А безвізовий потрібен для таких як ти , щоб побачили інше життя , без корупції . Що стосується теперішніх зарплат , вони малі , і влада змушена буде їх піднімати в рази . У Словачині , Чехії , Польщі , денний заробіток около 1000 гривень .

Н
невідоме

щось не віриться

111 до Мартин

Ти хочеш на футбол- не херово жиєш! А я мечтаю заплатити газ, світло, воду, накормити дітей, одіти - при тому шо працюю на Україну! Мені на твій футбол треба пахати пів року. Так шо незнаю чи більшості людей у цій країні потрібен без візовий режим!

Ф
Фріжідер

Як можна бути проти безвізового режиму, обстоювати консульські черги, візові збори, шо за скотиняки, мабуть, купують візи через посередників та й тішаться.

ProrocK Мартинy

На білет і на дорогу ти нашкрябав(>300) а от 50 євриків уже не хватило?

Т
толя

Єврокомісія затвердила безвізовий режим з Україною . Запрацює він у кінці травня , тобто до початку літа . Так що СОБИРЯТЕЛЮ ИСКОННЫХ ЗЕМЕЛЬ , прийдеся відновлювати СРСР без України .

СК
Сергій К

Все чудово, за винятком одного, наскільки я пам'ятаю....загубили ОДНЕ слово. В оригіналі було сказано що - українці отримають безвізовий режим до КІНЦЯ літа))))

МД
Мартин до 111

Помовчи! Стандарти піднімати - 10 років роботи, мінімум. А вже в червні на футбол хочу......Безвізовий режим - шанс та необхідність!

1
111

Як ви задовбали із своїм безвізовим режимом! Кому він нафіг нужен! Краще наведіть порядок з тарифами, створіть нові робочі місця, підніміть соц,стандарти і кому тоді тота Європа нужна? Будеме жити дома і робити на свою Україну а не позирати у чужий карман!

V
viza

ха -ха -хха

П
Порошенко

Запишіть :))

Ц
цуыа

ага да

Читайте також