Україна домовилася з Угорщиною про перегляд питання освіти та мови

27
37

Дмитро Кулеба підтвердив заплановане засідання робочої групи щодо освітнього питання.

Про домовленості розповів на пресконференції у Києві Петер Сійярто, - повідомляють в Українській правді.

"Я звернувся до пана міністра, щоб ми розпочали спільну роботу над законом про мову, який викликав напруження у наших відносинах. Ми також хочемо створити робочу групу, яка отримає повноваження щодо того, яким чином потрібно втілювати закон про освіту", - сказав Сійярто.

"Ми домовилися, що найближчим часом відбудеться засідання робочої групи з питань освіти, а також буде проведений онлайн бізнес-форум", - заявив Кулеба.

За словами Сійярто, якщо ці консультації будуть успішними, "ми зможемо виключити багато факторів непевності". "Якщо ми знайдемо вирішення з цього питання, наші стосунки просунуться вперед", - сказав Сійярто.

Угорський міністр також розповів, що "у широкому сенсі" обговорив із Кулебою закон про мову.

"Я вважаю, що треба розглядати разом закони про мову та про освіту. Я попросив мністра, щоби вони вели з нацменшинами консультаціі по суті", - зазначив глава угорського МЗС.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Істина

Класно. Країна яка нічого з себе не представляє у Європі. Одна з найбідніших країн Євросоюзу, але з імперськими і шовіністичними замашками, диктує нам свої умови, які нам Закони приймати, як нам себе вести. Послати б їх, але шкода у нас влади не має

0-
00:56,00:51 - huq

Klekolominotak up signemone anq tumbalalailak sozeti im tohtamyshkek donc bonc ??

ДН
до нижнього

Що ти взагалі в житті знаєш, дупло ти п'яне?? Йди проспися, бо докус паленки перебрав - цілий день тут стукаєш по клавішам з дикими вилупленими зенками! Модяр туй ся найшов єден. Русун є русун.

Д0
До 00:49

Переклади це google translater-ом: gezfityereszeti tovalokodonc Що це???? Я знаю!!!! А ти????

Д0
До 00:32

Тебе жаба давить, що НЕ РОЗУМІЄШ, що я написав!!! Краще НЕ ЧИТАЙ і спокійно будеш спати, бо РОЗУМА НЕ МАЄШ до того, що ВЧИТИСЯ! :-)

ДН
до нижнього

Русуне, від того, що пишеш через Гугл Транслейт - угорцем ти не станеш. Скарги ти можеш написати тільки Гецкові і Сидору на зону.

ДН
до нижнього

Від того, що пишеш латинськими буквами, ще не зрозумілою мовою для мене!!! Згідно законом ПЕРЕКЛАДИ МЕНІ НА УГОРСЬКУ МОВУ, або на АНГЛІЙСЬКУ! Якщо не зробиш, напишу на тебе скарг до ОMBUDSMANу!:-)

2
23:08-hoz

Ypen drypen tamka tujka get za perevalek. Na tsvetmetek u nas chuika kradymek metalek. Galitasajak my ganaem bo ne davak jyty, hachek pylaem-valaemek nigde silok dity.

2
23:08-hoz

Em debilnaya rusnyanek, ez zauralny hukanek, kleket dubri bubri, lizu na smereku vgori. Pok na suk iz fyjsasanak siv, ghop ja spyljaty zumiv. Leklelet ja v proval ge ptaha, jobuvsokok v zemlju ja z rozmaha. 00:24 русин який втік з гідівської наливайки а тепер пердить тут на сайті псевдомадярською мішанкою

2
23:08-hoz

Bocsanat! De amint a mellekelt abra is mutatja, van itt egy troll, aki hulyesegeket irogat! 22:03, 22:04, 23:56 хохол який втік з заперевального польського кліва!

2
20:28-hoz

Em rusynsky alkomanek, ez ja chytavy hukanek, otlolok dubri bubri ypen drypen tat vgori.

2
20:28-hoz

De ertem, valoban nem jeleniti meg az ekezetes betuket.

1
19:29-hez

Ekelotekotek, zashkvarorek duraroitat Studenuy Zvur liplo kolme ykant tyrqoitat .

Д2
до 21:47

Менджуле , не псиxyй , а просто здрисни звідси ГЕТ ! Доста ганьбу туй робити , мадяриско ти недороблене !

Д2
До 20:38 almagyarhoz

Здохни вже!

1
19:29-hez

Barfolengo signemone io kiones tyq vaquonak ukloberiosa!!!

1
19:29-hez

Vagy te sem erted mi a kulonbseg: u, u, u, es u kozott???

1
19:29-hez

A Tied is ugy irja ki!!! Nem billentyuzet kerdese!!! Ez helyi IDIOTIZMUS!

Т
Тормоза.....

....заперевальні мені всюди ввижаються! Як тільки бачу, що ображають місцевих алкорусинських фріків-словеснопоносників - так зразу і верещу тут "Запееееерееееваааааал! уі-уі-уі! хрю-хрю-рю!!!"

Т
Тормоза.....

.....заперевальні усюди ворогів знайдуть і народ втравлять в чергову Халепу. Заперевал рулить

П
пенсіонери

Народ вимагає негайний опuздюлемент трикратному придуркові клоуну шонію майдауну і його посіпаці менджулу студенозвурову!!! "Бачили хто трикратно гадить тут у коментарях? Запам'ятай цю шонімайдаунську клоунську мерзоту": як братан хряка менджула студенозвурова місцевий клоун шонілупа продовжує дебільно-імбецильно трикратно гадити коменти в коментарях!!!!!!!!!

П
пенсіонери

Народ вимагає негайний імпічмент трикратному крадію пенсій клоуну вовіку зеленському з посадкою довічно на нари!!!! "Бачили хто трикратно краде наші пенсії? Запам'ятай цю зеленську клоунську мерзоту": як братан хряка парашенка квартальний клоун зелупа продовжує злочинно-геноцидно трикратно грабувати пенсії в пенсіонерів!!!!!!!!!!!!

Д1
До 17:01

Allitsd be a billentyuzetedet.

Д1
до 18:57

Алкашоні Нижньомаргович, ти вже бинтами і гіпсом запасся?? Готуйся, дегенерате - будуть тебе місити, можливо навіть ногами, причому не заперевальні а місні! Чи думав що можна було туй задарь ричати в підтримку Зелупи і Слуг Урода???

Ш
Шоні

Почиташ оту д@більну шкрябанину заперевальної пустоти то нормальні люди мінімум покрутять у виска.Там лем єдно в горчкоголовуй копони:п‘янка,алкоголізм і набор всяких обзивалок.Булше там ніє нич,ноль.При тому,што споконвік є самими конченими алкоголіками,бурячанку молочного цвіту жруть нараз послі материної цьицьки.А..а,ще всіх уганявуть із своїх тисячолітніх земиль.Уганявуть ті,які є зайдами,пройдисвітами і самі нигда немали клочка свої зимлі,а все служили на чужих зимлях! Ся шкрябанина єдного толку кочує з публікації до публікації і буде на роки вперед,докі Україна або не розпадеся або не очистіться од бандеро-бандітської зарази! Єдним словом,дегенерати!

Д1
До 17:20 і 17:23

Ja machytyok madyar i ud wodkok w nya kumar. Lis pylyav i prodavav, pak ti groshkek probuhav.

ДН
до нижнього

Менджуле, не бомби, просто здрисни з цього сайту і йди робити щось корисне. І перестань оббивати пороги гідівських наливайок!

Д1
До 17:20 і 17:23

Но ти точно читавий, пяний, наркоман ДЕБІЛ і ІДІОТ!!! Такі сами ТВАРИНИ, ЯК ТИ ПОТРИБНІ цієї .... не знаю ЧОМУ.

.
...

Нормально у дурника Менждула пригоріло. Думав, що писатиме тут мадярською через Гугл-перекладач, і автоматом стане мадяром. Ні, алкашня, ти так і будеш ТУПИМ РУСУНОМ!

Д1
До 16:28

En Petro, en kradu lis, a lucfenyon ja zaliz, egy agon z fyjsov siv, ag ja spylyaty zumiv, lerepult ja tak jak ptaha, yobnuvs v a foldbe ja z rozmaha.

Д1
До 16:28

En maychytavy hukan, es egy reszeg i narkoman, mindenki tudomanyaban ja spec, a legokosabb sho pezdec.

Д1
До 16:28

Inkabb te hasznalod a GOOGLE TRANSLATE-et a hozzaszolasodat tekintve! Іди ревати до OMBUDSMAN-у!!!:-)

Д1
До 16:28

Nem tehetek rola, hogy itt meg a teljes latin ABC ismerete sem engedelyezett, csak EKEZETEK nelkul, ugy ahogy a mostani hozzaszolasom is EKEZETEK NELKUL FOG MEGJELENNI!

Д1
До 16:28

Ти ДЕБІЛЕ! Я НЕ ЛІНИВИЙ ІДІОТ, як ти! Мені не тpeба GOOGLE TRANSLATE!!!

Г
Ге

Vegul kitalaltam a google translate, es most itt leszek mindenfele hulye baromsaggal

Г
Ге

...ja es valoban a KARPATALJAI MAGYAROKAT kerdezzek, ne a kijevi eltorzulasokat!

Г
Ге

Csak a bizottsagokba NE ILYEN INKOMPETES tolmacsok legyenek kijevbol!

Читайте також