Україна навколішки прощалася з полеглим Героєм України "Да Вінчі" (ФОТО, ВІДЕО)

10
0

Церемонію прощання з Героєм України Дмитром Коцюбайлом на позивний "Да Вінчі" відвідали президент Володимир Зеленський, головнокомандувач Валерій Залужний, міністр оборони Олексій Резніков, очільник ГУР Кирило Буданов та прем’єрка Фінляндії Санна Марін, яка перебуває з візитом у Києві.

Як повідомляє Суспільне, заупокійна панахида за загиблим пройшла в Михайлівському золотоверхому соборі. До храму прийшли кількасот людей, у тому числі президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін.

Володимир Зеленський і Санна Марін поклали квіти до труни Дмитра Коцюбайла та висловили співчуття його родині. Глава держави передав матері загиблого військовослужбовця Оксані Коцюбайло відзнаку «Хрест бойових заслуг», якої її сина удостоєно посмертно за визначні особисті заслуги в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народу та вірність військовій присязі.

Потім труну з тілом загиблого понесли на Майдан Незалежності, де продовжиться церемонія, на якій також присутні головнокомандувач ЗСУ Валерій Заложний, міністр оборони Олексій Резніков та очільник ГУР Кирило Буданов.


Нагадаємо, Герой України, командир 1-го механізованого батальйону 67-ї окремої механізованої бригади, молодший лейтенант Дмитро Коцюбайло загинув 7 березня в бою під Бахмутом.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також