Україна ніяким чином не хоче, щоб угорці стали менш угорцями — Клімкін у Берегові (ФОТО)

8
37

Про це заявив сьогодні Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, відвідуючи Берегівщину.

Спочатку міністр відвідав Берегівську угорську гімназію ім. Габора Бетлена та поспілкувався з учительським колективом і учнями випускних класів, повідомляє Берегівська РДА.

Кожен з учителів мав нагоду висловити свої думки щодо освітнього закону та його впровадження у школах з угорською мовою навчання.

— Приймаючи новий Закон «Про освіту», Україна ніяким чином не хоче, щоб угорці стали менш угорцями, хоч на 1%. Навпаки, українська держава збільшує шанси, дає нові перспективи дітям національних меншин,- зауважив Павло Клімкін.

Потім міністр завітав до Берегівської української гімназії. Тут він поспілкувався з учнями на уроці інформатики, оглянув кабінет, де зберігається старе навчальне обладнання з фізики (сам Павло Клімкін за освітою - фізик).

Павло Анатолійович цікавився в учнів про їх майбутній вибір професії, їхні вподобання, про що мріють, де хочуть навчатися.

Далі керівник МЗС мав зустріч із керівництвом і депутатами Берегівської районної ради та громадськими активістами.

Коментарі

ГП
гараж при райкомі

знаток, а чим завідував Василь КУК у Кийові? Всьо таки, 4-х комнатні квартири просто так совецька власть не роздавала

О
Ошколований

Він мусить повчитися мистецтву ведення зовнішньої політики у Молотова або Лаврова. Власне, ці занадто високі матері, можна освоювати виключно опісля зміни політичного курсу. А так, клоунада...

1
14:06

Ти куму мозги пудриш комсомольцю,у тебе КПРС на чулі.

8
88888

Платять мадяри ,добрі мадяри. Платитимуть словаки,ціни їм небуде. Румуни начнуть платити,половина області туда ся подорвуть. Люди хочуть жити типирьки ,айбо гроші задарь нико не платить рано чи пізно за ці гроші зазвідавуть. Так шо фатьови задарний сир....

Є
Євген

nе варто так вже за совком ностальгувати - не усім же поталанило завідувати господаркою, чи гаражем при райкомі КПРС. Бережіть себе.

П
п

Раз і навхтема!-мае правду....и вообще.после того,шо за 26 рокив туй наробили иси бандити и злодии,кось ище прославляе киев!доброго од 91 року.кроме нищети и обману нич ни чуеш.люди,як раби,зомби...з якими роблять ,шо хочуть,а сами личними самольотами литавуть куда хочуть...жирувуть и смивуться народови у очи....на роботу не ходять,а бабки гребуть..а жебрак жие на мизерну "пинзию" и "зарплпту"юююа соплячня 20-30 рична,яка николи и пальцьом не д.гнула,та ворочать млнами...убивавуть,б"ються,гулявуть и мажорять каждий динь...а ти жеброто ищи их воздержуй...и всьо валять на росию и войну....

Є
Євген

До безіменого без роду/племені 12:22. В Україні вживають горілку, отож, отакій особині мішаній у лексиці й породі порсячій із щурячим хвостиком, ратицями і рогами козячими можна лише порадити менше цмулити настоянку глоду, як у перевідні мокшанської заведено, бо ж не доживете до поважного віку ;)

1
12:22

Яка разниця межи Євген тай Карпато(кацапо)-словин.Дуже вилика,як у йиннояйцьових близнюків.Так ся два лупашать,но теба рузуміти іх родство.Хлопці як би ви ся нистарали,ваша родіна кацапія на кулінах.Она ниє приклад для життя.Закарптці из покон віку заробітчани,ото для них нормально,як на вашів родіні ВОДКА.

Є
Євген

одобряю недосить. могли б утікачам хоча б пиріжків у дорогу далеку зібрати.

О
одобряю

но накониць то хоть шось розумной уповів-хапай свої лахи і чимскорше крути педалі

Є
Євген

Робота: Mukachevo.net запрошує журналістів та редакторів...Чому так відбувається?! ТОМУ ЩО редакцію дискредитовано потураннями закликів до сепаратизму і подвійними стандартами при вибірковій модерації коментарів, що аж ніяк не відповідає стандартам журналістики. На часі хапати мішки й тікати світ за очі. P.S. Скріншот опубліковано у Twitter.

5
5-звіздовому

а ти чом нич не робиш? це-твоя країна, кому, як не тобі будувати її. Ми тут лиш попутчики історії, згідно міжнародних норм і правил ми не маємо втручатися у справи сувереннох держави.Своє життя ми годні самі собі побудувати, нам не треба ваших "допомог і забот".Сидите тут, гі пес на сіні, самі нич не валовшні зробити і другим не даєте

ДТ
До троля Євгенії

Поцікався,каструлько заперевальна, скільки паспортів і «карт поляка» мають люди на твоїй любимій львівщині. А ще поцікався за чернівеччину і франківщину. Люди клали з прибором на твій квасний патріотизм.

*
*****

Набігло тролів і малограмотних організмів на цей сайт, хоч коментарі закривай...Єдине бажання в них-щоб хтось їм зробив добре життя,а чи мадяри це будуть,чи словаки,чи китайці- все-одно)))Це продажний,ниций прошарок населення,котрий здатен бути лише паразитом і прихвоснем.

UC
ungvar ce vkraina?

НАЗЫВАТЬ ПОДКАРПАТСКУЮ РУСЬ ВКРАИНОЙ ИЛИ ЧАSТьЮ ЩЕНЕВМЕРЛОЙ САМОЙ ДЕМОКРАТИЧЕСКОЙ СТРАНЫ МИРА НЕ ЗАКОННО ПО УКРСКОМУ ,САМОМУ ЕВРОПЕЙСКОМУ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВУ .ПО ЗАКОНУ О ДЕКОМмУНИЗАЦИИ. УКАЗЫ СТАЛИНА ,СИМВОЛА ЗЛА ,НАДО ОТМЕНИТЬ . ТАК ЧТО ЕСЛИ ОТМЕНИТЬ ЭТОТ УКАЗ , ПОЛУЧАЕТСЯ ЧТО ВКРАИНА СТРАНА ОКУПАНТ ,КАК ЕЕ СОСЕД .ВЕНГРАМ И РУТЕНАМ НАДО ОБРАТИТЬСЯ В КОНСТУЦИОНнЫЙ СУД УКРАИНЫ .ПУСТЬ РЕШАЕТ

Т
Тормоз....

....генй Єв,.Без провокатора не буде спора вадь диспута.А туй народ завівся дискутувати.Добре ,що хоч на сайті є Адна дуже Разумна людіна

ЗМ
знатокові мокшан

не учи нас, шо ми маєме робити, ми самі, без твоїх вказівок ся розбереме.Нияких лайок туй неє, просто тобі в дуже коректнуй формі намагаються розяснити, шо ти нам тут не нужен із своїми нравоученіями-іди межи своїх і там провказуй свою мудрость і глубокі познанія

Є
Євген

Добродію Карпато-словин трошки вагітний, що їсть морозиво. Припущення - двосічна опція, припущу, що Ви захоплюєтеся плечистими гевелами нехтуючи дівчатами. Як Вам таке. Не бавтеся словами - вони мають руйнівну силу. Хочете спробувати летальних моральних травм (без інвективної лексики) = немає питань - лише не плачте наостанок ;)

Й
йовбак

Карпато-словин, на счот "московського агента" Ви попали в яблочко. Сись євген реально провокатор.

К-
Карпато - словин

За ніком " Євен " прячеся добре закамуфльований під українську патріотичну риторику московський агент , або просто упоротий корисний ідіот Путіна . Бо лиш єден и другьій буде так уперто розрятровати спокuй у нашому Крайови .

М
маргоолігофрену

Туй єден тролль- олігрофен увчив русинськоє слово "марга" і ліпить го в усіх коментах -"висерах" куда попало.

Є
Євген

Добродіям до нижньої марги&Раз і навхтема! Аби Ви дуетом писали б латиницею і то б зрозумів, хіба що Ви не слов'яни, а угро-фіни. "Iuppiter iratus ergo nefas" (С) = лайка аргумет мокшанської перевідні.

РІ
Раз і навхтема!

у закарпатців неє і нигда не боло "українськой душі". Як казав Енді Варгол-" душа наша-русинська". А твої українські душі чинили і чинять заколот межи людьми, вирізували мирних люде на Волині і у себе дома, тепирь хочуть тоже самоє зробити у нас.І чехи і румини і мадяри і поляки лем захищали свою землю од збісних людожерів, які хотіли би встановлювати свої порядки там, де їх нико не кликав.Чом на Донбас не йдеш розказовати про велику україну-бо вже повні гаті маєш?Сидиш тут і вониш зрана до вечера, гі твої предки по схронам

Є
Євген

От що скажу - шкода за КОЖНУ українську душу закарпатців, що згинула на боці Австро-Угорщини і на боці Росіянської Імперії, скнила інтернована у таборах Італії, воювала за Карпатську Русь забита угорцями, розстріляна й повішена ганебно по лісах поляками, поневолена чехами й румунами. БІЛЬШЕ НІКОЛИ! Тепер давайте гавкотіть про шовінізм, перевідня, що лається московитськими матюками.

Д
до19,31

Ати сиди дома поки не усипнеш патріоте пяниця !

1
18,31

Но ни тубі кацапоголовий (ва) рішати де жити закарпатцям.Хуть йинна вилика димонстрація проти Києва була у закарпаттьови .Ніт і ни буде.А ти докіть из кацапійов бизвізовий,иди на родіну.

Є
Євген

до Евген 01.12.2017 18: 31 Раджу Вам підіймати Ваш інтелектуальний рівень до матеріалів шкільної програми з історії України. Ключові тези - Карпатська Україна, Верецький перевал...Учітеся, читайте, научайтесь, аби не виглядати селом неасфальтованим.

ДЕ
до Евгенії

Закарпаття тимчасово була територією СРСР а не окраїни , і ніколи і не буде ! за26 років не треба було все знищити кругом та довкола а потім ще і патріотами бути сало окраїні ! Нам все рівно чи мадярщинна чи ловакія ______дайте й.Бані вижити і діточок воспитати ..а ти тут ще мені п.здиш х.йню !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Є
Євген

До "Istvan" у лаптях із балалайкою - Голова МЗС України на СВОЇЙ землі суверенної України відвідує із роз'ясненнями осіб-громадян України, яких Угоршина намагається схилити до сепаратизму. То на московії від того траур?! Значить усе вірно.

ДЄ
До Євгена

Ти майже чи обіжений (жінка змінила), чи лікування потребуєш, іди до своїх предків звідки ти сюди приїхав(приїхали),,чи поважай місцеве населення і не говори дурниці,,потрібно було би прочитати Тобі не фальсифіцовану історію ,,,по твоїй відповіді мені кажеться що ти жіночого роду

I
Istvan

Минист иностранных дел Украины ведет переговоры на Закарпатье? Значит - мы уже зарубежом? Без всякого сепаратизма? Такого даже Путин не умеет...

Є
Євген

До Євгена 01.12.2017 17:18 Magyar igazolvany нащадків хортистської Угорщини = Volksdeutsche сателітів нацистської Німеччини. Такі ФАКТИ. А щодо Вашої "діагностики" - Ви не фахівець, а самозванець малописемний, отож, йдіть самі знаєте де.

ДЄ
До Євгена

Слухай друже! В Берегові ще є вільні місця...іди полічися трохи ! (знаєш де це) Чи краще йди до свого дому звідки прийшов та полічись там трохи,,,Тут не потрібно ворожнечу і таких гавриків як твоя персона !!!!!!

Є
Євген

Запитання: - Хто провокував автономізацію сепаратистську, роздавав угорські паспорти/аусвайси мадярина закордонного, вдався до підкупу на користь FIDESZ? Це був не Голова МЗС України, який повагом проводив роз'яснення серед громадян. Оце й усе по-суті.

Ф
Фатів

Нехоче ? Та шо тоді ущімляєте ?! Шо ся сьте імилися до мадярів ? Ви уже всім надоїли. Прввельно і мололці мадяри шо за своїх стоять . Так і треба , нарас видно як нормальна цівілізована країна відстоює права своїх громадян. А укри убивають своїх.

Б
Бабай

Скільки вже грошей прокатали ті міністри на поїздки сюда і переливання із пустого в порожнє. Поговорив - і шо?

*
***

кідь і справді не хочуть-лишіть мадярів у спокої

Читайте також