«Україна пам’ятає! – Голодомор 1932-32 років в Україні»

4
0

Під таким гаслом в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста Мукачева були проведені тематичні уроки

            Під таким гаслом на виконання Указу Президента України Віктора Ющенка від 28 березня 2007 року та доручень секретаріату Президента України 20 листопада 2007 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста Мукачева були проведені тематичні уроки, лекції, виховні години. В даних заходах прийняло участь близько 9500 учнів навчальних закладів міста. У шкільних бібліотеках був представлений книжково-тематичний матеріал приурочений пам»яті жертв Голодомору 1932-1933 років. 

          До учнів були доведені жахливі факти причин та наслідків голодомору, свідчення очевидців. Кожен присутній  отримав свічку і пам»ятку про ці жахливі голодні для України роки. 

          На знак вшанування пам»яті невинних жертв Голодомору в суботу 24 листопада 2007 року з настанням темряви в кожному вікні запалають свічки, чиє полум»я символізуватиме скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів.

          Сьогоднішнє покоління повинне усвідомити і прикласти зусилля. щоб, не приведи Господь, не повторилось нічого подібного в майбутньому, повідомили ЗІА «Простір» з управління освіти Мукачівського міськвиконкому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також