Україна переходить на зимовий час: інструкція, куди переводити годинник

7
10

Дата, коли переводять годинник на зимовий час в Україні, затверджена постановою Кабміну ще в 1996 році.

Так, в ніч з суботи на неділю, 29 жовтня, о 4 годині ранку потрібно перевести годинник на одну годину назад.

До речі, це означає, що українці зможуть поспати на годину довше.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабміну від 1996 року, перехід на зимовий час відбувається в останню неділю жовтня, а на літній – в останню неділю березня.

Коментарі

ДП
До паромщик

Та причім туй влада, тать то вже 21 рік як впроваджено!!! Ціпляєтеся за любу дурницю лем оби попсовати мош, так як би годинки каждий тиждень переводили.

П
паромщик

влада робить вид што она штось робить

Ф
фантомас

соня, ти тупой вадь прикидаэшся, хочеш переводиш годинку, хочеш _ ніт.... Ко тя заставляє?

С
сова

До "недоученого в школі". Представте,будь ласка, ті мегарозрахунки економії! Дурня повна! Толком ніхто не може пояснити, яка вигода при переході на ці сезонні виміри часу! Таке враження,що вже не знають чим над людьми потішитись!

НУ
Недоученим у школі

Зараз майже усі телефони, комп'ютери, годинники та побутові прилади, переводяться автоматично. Легше час переводити в суботу вечером перед сном :):):) А щодо того, що це дурня - то варто відзначити, що перехід на літній час дозволяє економити електроенергію, а також дає одну додаткову годину відпочинку в світлий період доби. Більш ніж 110 країн використовують перехід на літній час. Перехід на літній час здійснюють, в основному країни високої цивілізації. Там де традиційно розвинена наука, де намагаються економити там де це можливо. У північній півкулі літній час використовується в США, Канаді, Мексиці, повністю в усіх країнах Європи, окрім Ісландії, Росії та Білорусії, а також в Марокко, Ізраїлі, Туреччині, Ірані, Сирії, Лівані, Йорданії, Палестині. У південній півкулі літній час застосовується в Австралії (в ряді штатів), в Новій Зеландії, Парагваї, в ряді штатів Бразилії. А зимовий час - це просто переведення "назад - як було"

М
Митрьо

Соня майже за мохнатим жиє

Я
Я

Ха-ха)))) Соня ти твердолоба))))) Каже: у 4 години вставати треба)))) я ору))) Одкрию тобі тайну: то можна звечора перевести.

П
паромщик

вам дійсно немаетешто робити або ви робите вид што ви штось робите як думаете оно комусь треба я лічно нехочу нарушати совоі привички а ви робіть вид што ви штось робите

Г
Гость

Дебілізм по українськи,кручу верчу,тебе надурити хочу!

С
соня

Дурня повна з цим переводом !!! Крім того .що добивають людей морально.то ще й психологічно. Ще прокиньтесь о четвертій ранку і переведіть годинник. Капєц повний.

Читайте також