Україна планує дозволити подвійне громадянство з ЄС, але не Росією

7
19

Україна планує затвердити ліберальну політику щодо подвійного громадянства, але з обмеженнями для високопосадовців.

Як повідомляє "Європейська правда", про це заявив глава МЗС Дмитро Кулеба на брифінгу в Києві.

"Ми працюємо з депутатами над відповідними законодавчими змінами.

Є один виняток – це держава-агресор, з нею не може йтися про будь-яке подвійне громадянство.

Ми плануємо дозволити подвійне громадянство, з країнами Євросоюзу, з країнами, які є для нас дружніми, і список цих країн залежатиме від деяких критеріїв", - сказав Кулеба.

Він пояснив, що такий крок дозволить тримати разом мільйони українців по всьому світу, а Україна не заважатиме їхній інтеграції в суспільство інших країн.

"Але є другий елемент: якщо ви маєте декілька паспортів, чи маєте ви право бути депутатом парламенту? Чи можете ви бути міністром?

Тут буде інша політика і встановлені низка обмежень, щоб не допустити зловживань. На такий посаді людина має бути громадянином однієї країни – України", - додав міністр.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
10:02

Нормально в русуна гузиця пригоріла =) Менджуле, у свому дурному світі тут тільки ти живеш і ще купка тобі подібних гуканів. Придумали собі вигадану національність і мрієте що таку алкашню візьмуть під крило словаки чи мадяри і будуть за ваше ледарство і бидлізм платити задарь у євро.

ДШ
До шароварника

Баране на х....послали уже давно вас . Лиш ти і такі ги ти сього не видите Живи дале у свому дурному світі , а люди будуть жити у свому . Українці занимавуть першоє місто по скупці квартир у Прльщі . І першоє місто по скупці земельних участків пуд забудову . А ти баране дале гойкай , тай дудли горівку . Шаровари ни поблюй ....

Ф
фредови

ти хоть поняття маєш блідоє, ко такий патріот? Ти щи туй Бандеру приплити, сомаре. З якого перепугу ти узяв, ош наша влада колист бола патріотична? А гандурасів при владі з 2-10ма паспортами укопкати у гузицю. А трудяг нико кивати не хоче, тому не ний. А зажоперів, які мають аквафрешне громадянство і ушитко і усе нищать туй.

F
Fred

Та люди з двойним гражданством їздять по світу гроші заробляють і домів возять ,а ви дибіли їх ще штормити хочете . Та радуйтеся що гроші не вивозять як ваші патріоти дипутати і олігархи, на крадуть у чемодани і за бугор .

М
мадярискови

І мадярські итлевели не мож дозволяти, доки там усякі орбани-сіярти занимавуться блокірованиєм України і пхавут айзато итлевели наліво і направо. Словаки мадярські паспорта жостко заборонили, і нам треба сяк. Румунські тоже навірно не мож допускати. Остальні з ЄС навірно мож.

Д1
до 19:46

Скоро зможеш оформити собі паспорт Русинії і піти нах..й

НЗ
Нацики завили

Лем учора ся радовали , што Зеленський буде трощити за другий паспорт . А днись -- ыыыы , штось пишло ни так )))))))

ДІ
До Іван

Так і виглядить ця вся херня що відбувається

І
Іван

Майдауни замутили ситуацію, з якої самі не годні вийти.

І
Іван

та й добре..Мацакальськоє хиба циганам треба оби там цювки крутити))

Д1
До 14:01

Про Павлика Морозова-хто вiн такий i за що його вбили , почитай / послухай iнфу ( архiв) , зомбоящик !

М
Мадяриско

Хто має паспорт і громадянство іншої країни , тому ваша інтеграція до пи$ди . Ні холодно , ні гаряче . І як це хтось з Києва може заважати чи не заважати інтегруватися в ЄС ? Кулеба , не заговарюйся , тут тобі не лохи , як у твоєму "пильному хуторі" - Києві !?

E
Ede

Цікаво, я маю бангладешське громадянство, чи буде він у списку? Зімбабве? Конго? Таджикистан?

АН
але не Росією

але не Росією то як?

0
007

007 05.03.2021 09:29 Шановні Павлики Морозови, шикуйтесь в один ряд, для здачі конкурентів- а вони як ті трутні в кожній державній установі. У нас В Берегово аж кишать угорськими паспортами. а діватись їм нікуди. бо всі хвалились, як по блату в перших рядах незнаючи мови, зробили іноземне громадянство. І правильно зроблять, якщо виявлять таких *патріотів*. Починайте з міської ради, районної адміністраціі, виконавчої ради. Загсу. І майте наувазі народ знає і бачить все.

І
Іван

Пів закарпатських держслужбовців мають паспорти на план Б якщо треба тікати то з грошима і достойно, поки проблему не вирішуть дистанційно!

Ф
Феріке

Но гат єто уже хороший новости, хоть штото позитивноє от власти. У меня и мой семя оно уже давно есть , не помешает чтоб легально било

Н
Нижньому

Ще й розмастили

В
Виборець

Люди ся вам усрали.

Читайте також