Україна та Румунія співпрацюватимуть у космосі (ФОТО)

13
13

Сусідні країни підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері дослідження та використання космічного простору в мирних цілях.

Відповідний документ підписали 27 квітня у рамках візиту делегації Державного космічного агентства України до Бухаресту. 

Меморандум визначає потенційні напрями співробітництва, такі як фундаментальна космічна наука, метеорологія, дистанційне зондування Землі, приладобудування, новітні космічні технології, космічні апарати наукового призначення та інше.

Про це інформує прес-служба Державного космічного агентства України. 

Українська делегація відвідала Національний Центр аерокосмічних досліджень «INCAS» у Мегуреле та ознайомилась з науковими розробками Румунії в космічній сфері.

До речі, через російську агресію армію Румунії посилять ракетами із США

Коментарі

А
Аньця

У космос без ракет! Напозиралия Гари Потера! Та думають шо на вiниках будуть лiтати!

*
*****

Це точно- місцевий рагулізм вже розрісся до космічних розмірів...)

Б
Бімба

В Україні безумовно є космічний потенціал, про який знає весь світ, крім наших мєсних рагулів, бо они знають лиш паскудити там де живуть.

Н
наруд

при нагляді з ЄС наша космічна галузь здохне скорше чим при теперішній корупціїї

Д3
до 369

З рогатки хиба на пилотку сам себе отправиш Жюль Верн х_евий...

3
369

сама бича публіка туй ни... є технології в Україні і перспективні розробки кідь фінанси і нагляд за ними буде з ЄС, то сих марг шо тут пишуть сам отправлю в космос з рогатки

ДJ
до jbl

Тебе30 роктв тому у космоси заболи ) нич ся всвити нерозумиеш)...аде з гималаив туристив не годни боли привести) космонавти х_еви!

ДН
до нижньої марги

то ти тупак повний..і неуч..даже коментувати не вижу смисла твоє баранство))

J
jbl

Хм... тупі коментатори які нижче мене написали. До вашого відома Україна має великий потенціал у "космосі". Наші двигуни американці встановлюють на свої ракети. Більша частина запчастин яка виготовляється в Україні на космічні апарати закуповується Америкою чи Європою. До не давна наші двигуни постачалися в Росію але там рішили що вони ліпше зможуть - дійсно змогли чотири свої ракети угробити) При СССР двигуни виготовлялись в Україні. Там до речі було поетапне виготовлення-збирання але більша частина в Україні. Я не Українофоб але знаю які у нас продвинуті технології. Єдина біда це корупція...

ВС
Вова Свалява

дааа :))Щи космоса не хватає. се звіздец на кілько тупі шо подписувуть такоє. Давайте подпишіть про приєднання США до України то почти то самоє . Клоуни

Л
леня

Якого фраса они курять?

:
:)

Майданною катапультою запускатимуть супутники в космос?

V
Volovec

Ахахахахахаах. 2 супер космические державы....ору

Читайте також