"Україна─НАТО: грані співпраці"

16
1

Виставка під такою назвою відбудеться в приміщенні Закарпатської обладміністрації

29─30 листопада 2007 року у приміщенні Закарпатської обладміністрації буде експонуватись фотовиставка «Україна─НАТО: грані співпраці», підготовлена фотослужбою Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ». Структурний підрозділ УКРІНФОРМу – Головна редакція підготовки та поширення фотовідеоінформації має значний досвід у регулярній підготовці та експонуванню різноманітних фотовиставок різнобічної тематики, у тому числі й закордонних. Так, у 2007 було проведено дві зарубіжних фотовиставки – одну в Страсбурзі (Франція), іншу ─ у Варшаві (Польща). 

       Метою комплектування фотовиставки є поліпшення поінформованості українського суспільства про діяльність  структур НАТО, реальну співпрацю України з НАТО, практичне виконання важливих документів, укладених між Україною і НАТО, показ того, як ця співпраця сприяє входженню України у коло розвинутих європейських країн, підвищенню її ролі в утвердженні регіональної і глобальної колективної безпеки. 

       Варто нагадати, що  УКРІНФОРМ активно забезпечує фотоінформацією місцеві, регіональні та центральні засоби масової інформації нашої держави. Нині агентство має понад 500 передплатників цих категорій з щоденною аудиторією, яка перевищує 30 мільйонів осіб. Крім цього, УКРІНФОРМ на договірних засадах обмінюється інформацією з майже 40 національними інформаційними агентствами близького й далекого зарубіжжя, які теж зацікавлені в отриманні повідомлень про відносини України з НАТО.  Фотовиставка також експонуватиметься в електронному вигляді на фотосервері «Укрінформ-Фото» в ресурсі «Добірки» і міститиме посилання на сайти організацій  НАТО, їхні представництва в Україні, на фотознімки, які не увійшли до фотовиставки тощо. Все це дозволить усебічно та багатогранно розкрити тематику фотовиставки та донести її ідею до якомога ширшого кола споживачів інформації.

Коментарі

К
Кусi

"...як ця спiвпраця сприяэ входженню Украiни у коло розвинутих европейських краiн..." Европа згiдна в даний час пустити Украiну не "в коло" а тiльки "по колу" - як продажну дiвку на своiй корпоративнiй вечiрцi. НЕ ТРЕБА ДУРИТИ ЛЮДЕЙ. ВИБОРИ ВЖЕ ЗАКIНЧИЛИСЯ.

Читайте також