Українець, який у Празі влаштував бійку з ножем, сам здався поліції (ВІДЕО)

1139

Поліція Праги повідомила про затримання 40-річного громадянина України, який під час конфлікту з двома іншими іноземцями дістав ножа та серйозно поранив одного з них. Чоловік був оголошений у розшук 15 липня, але за кілька днів сам прийшов у дільницю і визнав провину.

«Ми дякуємо громадськості та ЗМІ за допомогу в пошуках розшукуваного. Через кілька днів чоловік з'явився в поліцейську дільницю і зізнався у скоєному. Він був узятий під варту", - повідомили чеські правоохоронці.

Нагадаємо, інцидент стався в ніч проти 15 липня в районі Жижків.

На номер поліції надійшов дзвінок про бійку між трьома іноземцями на площі Жіжково наместі. У ході конфлікту на одного з постраждалих було скоєно напад із ножем, внаслідок чого він отримав серйозні поранення. Постраждав також інший чоловік постраждав, коли намагався перешкодити злочинцеві продовжити напад - він порізався об розбите скло дверей.

Після цього нападник втік. Нині злочин кваліфікується як заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю та хуліганство. У разі винесення обвинувального вироку чоловікові може загрожувати до 10 років ув'язнення.


Коментарі

Читайте також