Українець у Будапешті виштовхнув з машини жінку - отримав 2 роки тюрми

7
1

Районний суд Будапешта засудив українця, який виштовхнув свою співмешканку з автомобіля на два з половиною роки в'язниці. Жінка ледь не померла від отриманих травм, тож прокуратура звинуватила чоловіка у нанесенні тілесних ушкоджень, що загрожують життю.

Восени 2018 року чоловік переїхав до Угорщини з України і знайшов у Будапешті постійну роботу. Там познайомився з жінкою, з якою склався любовний зв’язок. Але незабаром в них почастішали сварки, у першу чергу через ревнощі до іншого чоловіка, якому за дешево здавала житло.

Одного дня сварка мало не переросла у бійку. Жінка вигнала з будинку свого співмешканця. Той забрав з собою 162 тисячі форинтів, які належали жінці, а потім вирушив до своєї машини, припаркованої на вулиці.

Тоді жінка побігла за чоловіком з наміром повернути гроші, для цього залучила і своїх доньок. Далі вона залізла у салон автомобіля, де почала бити свого співмешканця, і нарешті відібрала у нього гроші.

Чоловік завів свій транспортний засіб і рушив з місця. Двері праворуч від нього залишалися відчиненими. Як стверджує постраждала на високій швидкості водій виштовхнув її ногою.

Жінка отримала важкі тілесні ушкодження, які становили безпосередню небезпеку для життя.

На підготовчому засіданні суду чоловік визнав факт сварки. Однак заперечив вчинення злочину і стверджував, що жінка випала з автомобіля сама, оскільки двері не були зачинені.

Врешті-решт суд визнав українця винним у заподіянні тілесних ушкоджень і засудив його до 2 років 6 місяців ув’язнення та 3 роки громадських робіт. Але можливо вирок буде переглянуто і чоловіка депортують до України.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

P
porohobot

хероям сала!

Читайте також