Українець за кермом BMW X5 прорвав кордон на КПП Ужгород. Оголошено операцію перехоплення

32
19

Інцидент стався у суботу ввечері, 28 травня на українсько-словацькому кордоні.

Як стало відомо Mukachevo.net з власних джерел у прикордонній службі, близько 17:30 громадянин України, який заїжджав з Словаччини після нетривалого конфлікту з працівниками КПП "Ужгород", сів за кермо авто і без дозволу прорвався на територію України всупереч обмежувальним знакам і зник у невідомому напрямку. Автомобіль - на молдовській реєстрації.

Зауважимо, що українець без перешкод пройшов контроль на словацькій стороні, а конфлікта ситуація виникла саме на українській. Що стало її причиною - наразі не відомо.

Між тим, у області оголошено план перехоплення. Редакція наразі з'ясовує обставини.

Коментарі

9
999

Авто було вилучено,і стояло 2 дні на митниці!!!! В суботу!!!! 28.05.2016р комісія з експертами завершували процедуру вилучення разом із нанюханим злодієм Огар Едуардом жителем с.Брід Іршавськогоякий р-н Закарпатської області, який це авто заганяв!!! і звісно, що не без допомоги працівників митниці!! АВТО НА ПОВНІЙ ШВИДКОСТІ на тій же зміні викрадаеться з митниці!!!!!!На даний час подається інформація начеб то яка у нас героїчна митниця....На самому ділі це - ЧП за яким повинно слідувати повне розкриття потоку вкрадених автомобілів які заганяв зазначений злодій на таку рижоволосо-силіконову таможницю, що з порушниці перетворилася в "героїню".........ПОЗОР!!!!!!

А
Андрей

Только на Украине такое возможно. Олигархи и автомобильное лобби в раде вынуждает граждан использовать нерастаможенное авто или покупать в тридорога с ua регистрацией. Украина - вторая в мире страна по старости автопарка и дороговизне машин после Кубы. Перемога!

Р
Румун

Треба нормальний пас мати та нетреба паритися з пересічками-лохи

B
betonus

Цікаво, чи є ще десь у світі отака практика оцих дебілкуватих, автомобільних пересічок, чи це сугубо українське now how?

ДР
до рубен

ти точно лох,кіть за 40штук євро купивись бударега чи мерседеса на словацьких номерах)))баран пересічник))на наших номерах почті така ціна нового))ти майже учора лем випускний мав,шо нич не знаєш шо й по чому)))школьник

А
Акциз

Як можуть політики говорити про наближення до Європи, коли вже 1-рік позаду мали знизити всі податки на розмитнення авто, яка завада цьому стоїть, чому про це нічого неговорять...

Р
Рубен

Якшо на транзитному авто, то вже лох? Ти недалекий, якщо так думаєш. От в мене також є авто на словацькій реєстрації, і що? І інше авто, на українських номерах. Я можу дозволити собі і хороше авто з автосалону, але для чого, якшо самі власники салонів знають, що зараз це гроші на вітер.тому що законодавство постійно змінюється, і велика вірогідність що авто будуть суттєво дешевшати (б/у). Можна взяти хорошого ровера чи туарега за відносно невеликі гроші. Ті , що називають пересічників лохами: а ви можете купити туарега чи мерседеса за 40000€ на словацьких номерах? ))

Д1
для 18:44

Плати,ідіоте,космічну розтаможку Вальцману з Гройсманом і не почувайся лохом :))

Y
ya!

А де мій коментар???? Демократія по-мукачівськи?

Ф
фийом

правильно зробив бо там сидять у бутьках и ничого не роблать а льуди на сонцови паряться.де тоти пересичники що добивалися окрему смугу для пересичок.ничого не зробили.

Д9
до 99999

Да!! А збоку сидів Дімон-Айфон. Патріоти це зафіксували на відео.Це москальська провокація! Слава Україні!

9
99999

То був Путін!!!!

Ч
Чеченець

А вы знаете, Дима Киселёв, чтоб попасть в Европу, готов выйти замуж...

1
11

Наші митники і прикордонники це ганьба за 10 евро ще і відсмок....

R
rem

І найпротивніше: куча корумпованих митників із КПП "Ужгород" окрім того що деруть собі гроші із громадян у 2015 році пооформляли собі ще і багатотисячні щомісячні субсидії на свої приватні "Межигіря". Зокрема, так зробив знайомий митник Іван П., оскільки неадекватному міністру Розенко для отримання субсидій достатньо подати довідку про офіційний дохід, який у митників де-юре є незначним, хоча тіньові доходи митників в десятки та сотні разів перевищують офіційні.

В
Волох

ИСЕ УКРАЇНА ХЛОПЦІ

В
водій

Мені довелося перетинати кордон на КПП Ужгород, моя сім"я поверталася з Німеччини на мікробусі і звичайно везли багато речей, які нам дали наші родичі. На наше щастя, саме на цьому КПП була перевірка з Києва і огляд нашого автобуса здійснив саме перевіряючий. Він оглянув, привітно поговорив з нами, а коли відійшов, то наші митники і прикордонники почали питати- а нам нич не даш? Ми проїхали 1500 км дороги додому, звичайно, були втомлені, а ці хапуги на КПП, на нашій землі, вимагали від нас гроші ! Якби не київський перевіряючий, то великого конфлікту було б не уникнути. Ще один раз мені поставлять вищезгадане запитання, відповідь буде одна - ДАМ, МЕЖИ ОЧІ.

5
555

У більшості перехват неспрацьовує бо ніхто по настоящому не шукає зато і часто такі випадки безнаказано відбуваються

3
345

прорвався і зник у невідомому напрямку!!! Так напрямок один, і де поліція на дорозі??? Нема связі , телефонів??? Та так тепер хто захоче буде прориватися... Прикольна ситуейшен...

Читайте також