Україні потрібне подвійне громадянство — Павло Клімкін

10
9

За словами глави МЗС, Україна більше не може уникати обговорення питання подвійного громадянства

Міністр закордонних справ Павло Клімкін виступає за необхідність проведення дискусії щодо питання подвійного громадянства в Україні.

Про це пише інформаційний портал Ліга.нет, посилаючись на виступ міністра на прес-конференції в Києві.

— Я буду і надалі давати поштовх цій дискусії. Я вважаю, що вона потрібна — так, як і потрібно подвійне громадянство, — сказав Клімкін.

За його словами, Україна не може уникати обговорення питання подвійного громадянства. Однак цим правом не зможуть користуватися особи з громадянством РФ.

— Ми пережили умови, коли могли говорити, що цього інструменту можемо уникнути. Ми представили своє попереднє бачення, усвідомлено - тільки в загальних рисах. Щоб не впливати на дискусію, я сказав, що ніякого подвійного громадянства для осіб з російськими паспортами сьогодні, поки є агресія, не може бути мови, — сказав Клімкін.

Раніше Клімкін заявляв, що подвійне громадянство може бути тільки за чітких умов. Його не зможуть мати військові командири, воно не дає можливості обіймати певні посади.

Коментарі

Н
Народ

Непотрібно подвійного громадянства. Кому не подобається — хай пакує валізи і забирається з України.

X
Xxx

Дай бог завтра вже і евробляхи будуть законні.

Д
до-Мікулаш

Шоб могли ЖИ.И урити по ізраїл.ПАСПОРТУ в Ізраїль-ВТІУТИ,коли все в Укр ..розкрадуть

Є
Євросовок

Правий на 1000%

М
Мікулаш

Хочуть УЗАКОНИТИ ізраїльське громадянство, тому що БІЛЬШІСТЬ народних депутатів давно вже його має.

8
8

У нас, без усіляких подібних законів, працювали громадяни Грузії, Польщі, Литви, Ізраїлю, США. Навіщо ці понти у вигляді нового закону? Більших здобутків не має у майданутих?

ГР
ганзі росвигівський

да це ж просто прекрасно ..я робив у Польші , (Шльонсько) там каждий поляк мае німецький і польский паспорти ..і ниякоі проблемии нема .. люди роблять і жиють..

Г
Губошльоп

Но туй го маєш! То боровся із подвійним громадянством, а тепер каже шо воно потрібно !!!

Є
Євросовок

Вибори розпочалися.Зараз будуть обіцяти кожному по золотому унітазу.За роки незалежності у нас виродилися достойні,толкові,інтелігентні керівники,одним словом державні мужі!Всяка шушера типу клімкіни,луценки,парубії,тимошенки....то дегенерати,яких треба закрити в клітку і показувати народу,як мутантів!

Читайте також