Українка раптово втратила свідомість у черзі на угорському КПП "Берегшурань" (ФОТО)

10
7

27 грудня на КПП "Лужанка-Берегшурань" раптово стало зле жінці, яка чекала у черзі, і вона втратила свідомість.

Сталося це на пішохідному переході на угорському боці біля кабіни, де здійснюється перевірка документів.

Як зазначають в поліції Угорщини, прикордонний поліцейський одразу вийшов, аби надати жінці першу допомогу. Також було викликано "швидку". Медики з'ясували, що прикрий випадок стався через наявне хронічне захворювання.

Громадянка України відмовилась від госпіталізації і через певний час продовжила свою закордонну подорож.


Тим часом, "замінований" пам'ятник Святої Богородиці підняв на вуха поліцію Берегова

Коментарі

Ц
ЦІМБОР

Ищи ся єден провказав ..... До чого туй влада ??????????? Влада туй до чого ???? Свuй "уровень " типирь будеш знати у свому писанні.Найго люди прочитавуть )))))))))). И най у тя тuлько буде гроший у жибі у Новому годі кuлько мині платять . Вшиткьім порянньім и віруючьім людям желаву красні сяткьі , файного здоровля , соктаж и серенчу . З Наступаючьім Новьім Роком ! .

Ц
Цімборові

Ти май мудрушій від вшитких, але своїм коментарем такісь владі всі соромітні місця пооблизовав що блювати зараз начнеш. Видно пока ти добре платять, але все пройде, влада сі змінить, а ти поїдеш у Італію на зароботки і там старому пердунови яйця лизатимеш. Сисе тя чекать.

Ц
ЦІМБОР

Четверо чоловік "прокоментовало " , и каждий з них показав уровень свого інтелекту , котрого майже ниє . Каждьій думать ош штось "остроумноє" фіркнув , и хоче ся перед другьіми вказати , и ни розуміє ош пише глупоту , и вказуєся глупьім .

РК
Реформована країна

Іштенем! Пак тото наша оновка, учула бідна кулько кориш Порошенка Вовк нарахував платні за електрику, та у обморок упала.

R
Riddik

Да уж, слабым и хилым там не место!!! ))

К
Камри40

Кланялася таможнику та упала в обморок.

П
Пітьо

Так довго держать у очіріді шо люди падуть в обмороки

Читайте також