Українки нині віддають перевагу чоловікам з престижною роботою

6
0

Жіноча частина населення України докорінно змінила свої уявлення про ідеального чоловіка.

Українські жінки змінили свого ідеального чоловіка і тепер малюють у своїх планах благородного, люблячого і сильного... духом.

А ще 20 років тому усі божеволіли і сохли за зухвалими і брутальними чоловіками з погонами. Конкуренцію воякові складали легковажний авантюрист Бендер у кашкеті, безстрашний мушкетер у капелюсі, партійний посадовець у хутряній шапці, а ще романтик і вчитель.

Нині у шлюбних агенціях кажуть, що "педагог" в анкетних даних - це майже хрест на шлюбних перспективах. Так само жодна українка не цілить свої стріли на серце міліціянта чи солдата.

"Імідж чоловіка-військового трансформується. Обирають інше - обирають краще бізнесменів, обирають тих, які можуть вижити в різних ситуаціях", - розповідає професійна сваха Наталія Коваль.

Упевненість у завтрашньому дні, високий статус і привілеї, яких не гарантує сучасне військо, забрали у красивих і здоровенних жіночі охи і ахи.

В Інституті філології, де красунь зашкалює на метр квадратний, а хлопців катастрофічно бракує, за провели вибори чоловіка. У них взяли участь віртуальні айтішник, військовий, фермер, бізнесмен, письменник, шахтар і вчитель.

Дехто робив ставку на молодого вчителя, з надією, що після шлюбу він перетвориться на бізнесмена. І на військового, але за умови не воювати. А от взяв першість у серцях студенток заможний і люблячий фермер.

Фахівці кажуть, що ідеал сучасної жінки постаршав. 18-річні лицарі не мають головних для нинішніх дівчат переваг - престижної роботи, стабільних прибутків, бажання мати дітей.

Ідеал вже не військовий, точно не педагог і абсолютно не потребує модельної зовнішності. Роботящий фермер - ось хто, як не дивно, підкорив серця прекрасної статі, принаймні в опитуванні ТСН-Тижня.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також