Українська доглядова косметика, яку варто спробувати

35
0

Вимоги до сучасної доглядової косметики дуже високі. Вона має бути ефективною, повністю безпечною, зручною у використанні та доступною за ціною. Величезна кількість засобів, що представлені у магазинах косметики, не відповідають цим вимогам.

На жаль, жінкам часто доводиться обирати між ефективністю, безпекою чи зручним нанесенням та доступною вартістю. Але догляд за обличчям – це зовсім не та сфера, де можна йти на компроміс. Саме цього принципу дотримується виробник косметичних засобів Vesna. Українська косметика Весна ефективна, має повністю безпечний склад та дуже зручна у використанні. При цьому вся продукція коштує недорого. Розбираймось, в чому особливість доглядових засобів бренду.

Що особливого в косметиці Vesna?

Перш за все – це склад. Всі засоби виготовлені з рослинних інгредієнтів без шкідливих чи агресивно діючих штучних компонентів. Природні рослинні компоненти мають терапевтичну дію на шкіру. Вони покращують локальний кровообіг, нормалізують обмін речовин та активують процеси регенерації. Рослинні компоненти також посилюють природний захист шкіри та зменшують негативний вплив зовнішнього середовища.

Для виготовлення косметичних засобів використовується відбірна рослинна сировина. Всі рослини вирощують на території виробничого комплексу. Компанія використовує найсучасніші технології, щоб мінімізувати негативний вплив навколишнього середовища на сировину.

У власній лабораторії бренду відбувається розробка найефективніших рецептур. Кожен косметичний продукт проходить ретельну перевірку за допомогою серії тестів.

Асортимент бренду

Компанія випускає декілька лінійок засобів для догляду за:

  • Обличчям. В каталозі представлена косметика для багатоступеневого догляду. Можна обрати засоби для зняття макіяжу та очищення шкіри, для зволоження, живлення, боротьби з ознаками старіння. Також у виробника є чудові серії для догляду за проблемною шкірою, яка схильна до висипів, алергії та подразнення.
  • Волоссям. Натуральні шампуні, маски, кондиціонери, масла та інші засоби допомагають відновити природну красу волосся.
  • Посмішкою. Бренд Vesna пропонує ефективні зубні порошки, в тому числі й відбілюючі.

Виробник також пропонує натуральні засоби чоловічого догляду та доглядову косметику для малюків.

Асортимент постійно оновлюється та доповнюється новими ефективними засобами на рослинній основі.

Завітайте в наш магазин, за адресою:

м. Мукачево, пл. Кирила і Мефодія, 13А/9 (Центральний пасаж).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також