Українське радіо має шанс знову заговорити у Закарпатських приймачах

14
1

Сьогодні, 25 лютого, на сесії обласної ради VІ скликання депутати ухвалили звернення до голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України щодо відновлення трансляції радіопрограм Українського радіо на території області.

Як зазначено у самому зверненні, «Закарпатська обласна рада вже неодноразово зверталася до Державного комітету телебачення і радіомовлення України з питань врегулювання проблем радіомовлення. Час від часу це питання вирішувалося позитивно, однак у 2011 році мешканці Закарпаття знову втратили можливість отримувати інформацію державного національного каналу радіомовлення через радіоефір. Передавальні пристрої радіоцентру, які забезпечували трансляцію Українського радіо на середніх хвилях, відключені». 

Коментарі

KI
Katz Izhak

Так треба віщати в УКВ діапазоні. У мене мобільник приймає 21 станцію FM (4-словацькі, 4-мадярські).Усі сучасні приймачі мають сись діапазон УКВ. Передавальні пристрої радіоцентру на середніх хвилях майже зато і виключили, што устаріли. А дИпутати ти хоть за што проголосують- они проффесіонали!!!

Читайте також