Українські футболісти за кордоном: Довбик знову забиває, Зінченко в ударі, а Мудрик мотивує "Челсі"

114
1

Гравці збірної України запалюють в ТОП-чемпіонатах Європи.

Розпочнемо з Англії. Там у центральному матчі туру зустрічалися "Манчестер Сіті" та "Челсі". Михайло Мудрик на поле вийшов у другому таймі і лондонські одразу ж зрівняли рахунок. У підсумку "Челсі" зіграло із чемпіоном Англії в результативну нічию, а Михайло провів дуже активну гру.


Олександр Зінченко допоміг "Арсеналу" здобути перемогу над "Бернлі". Олександр провів у складі "канонірів" усю гру та відзначився забитим голом, який претендує на один із голів-красенів туру.


У "Евертоні" другий тур поспіль забиває Віталій Миколенко. Тепер він відзначився у ворота "Крістал-Пелес", а зробив це взагалі у першій атаці своєї команди. У підсумку "Евертон" переміг свого суперника із рахунком 3:2.

Ілля Забарний, який виступає за англійський "Бормут" відіграв повний матч проти "Нюкасла". Клуб українця не просто добре відіграв проти фаворита, а ще й виграв з рахунком 2:0.

Атакувальний півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк вийшов на заміну в матчі проти "Ліверпуля". Результативних дій за українцем не було, а його команда поступилася із рахунком 0:2.

У "Чемпіоншипі" (другий дивізіон Англії) виступає два українці, але Микола Кухаревич ("Суонсі" Сіті) зараз проходить реабілітацію після травми, а от Назарій Русин ("Сандерленд") відзначився асистом і допоміг команді перемогти "Бірмінгем".

В Іспанії справжнє диво витворяють українці в "Жироні". Артем Довбик провів за "Жирону" 78-хвилин і знову забив гол (вже 6 в Ла лізі). Його партнер по команді Віктор Циганков зіграв аналогічну кількість часу і віддав гольову передачу. "Жирона" перемогла "Райо Валекано" 2:1 і продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату.


Голкіпер "Реалу" Андрій Лунін вийшов у основі проти "Валенсії". Мадридці святкували впевнену перемогу 5:1, то ж пропущений гол не дуже засмутив українського голкіпера, який відстояв цей матч на високому рівні. Нападник "Валенсії" Роман Яремчук з'явився у цьому матчі на 20-хвилин, але результативних моментів наш форвард не створив.

В Італії справжнє диво створив Віктор Коваленко. Команда Віктора "Емполі" зустрічалася на виїзді із "Наполі". Коваленко з'явився у грі на 71-хвилині при рахунку 0-0. А на 91-хвилині українець вже відзначився голом і вирвав для своєї команди перемогу.

Півзахисник "Дженоа" Руслан Маліновський з'явився у грі проти "Верони" на 4 хвилини. На той момент "Дженоа" вже перемагала суперника із рахунком 1-0.

У Португалії знову допоміг виграти своїй команді Анатолій Трубін. "Бенфіка" у напруженому матчі обіграла "Спортинг", але от Трубін гол все ж таки пропустив - 2:1.

Слід зауважити, що крім гравців, які виступають за збірну Україну у провідних чемпіонатах Європи є також і претенденти до виклику у національну команду. Наразі українські легіонери виступають у чемпіонатах Німеччини, Бельгії та Франції. Іван Ордець виступає у німецькому "Бохумі", але наразі травмований. Едуард Соболь у французькому "Страсбурзі" намагається боротися за місце у складі і в останньому турі зіграв 11-хвилин. Данило Ігнатенко основний захисник французького "Бордо". Сергій Сидорчук зіграв весь матч за бельгійський "Вестерло".

Нагадаємо, що 20 листопада у збірної України дуже важлива гра проти збірної Італії. Саме ця гра буде вирішувати хто поїде на Євро-2024. І головне, аби наші хлопці були і далі в ударі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Айбо

А в МУКАЧЕВО щодня привозять загиблих з війни ....

Читайте також