Українські гори Карпати стануть брендом

17
0

2009 рік у Європі оголошено роком гір

Українські гори Карпати стануть європейським брендом. Для цього на Закарпатті відбудеться низка науково-практичних конференцій, – повідомив власкорові ЗІКу сьогодні, 14 травня, завідувач кафедри туризму Ужгородського нацуніверситету Федір Шандор.



«2009 рік у Європі оголошено роком гір. Ми популяризуватимемо Карпати єдиним комплексом, так як Європа популяризує бренди «Альпи», «Балкани», «Піренеї». Протягом травня-вересня на Закарпатті відбудеться кілька масштабних наукових конференцій, на яких обговорюватимемо можливість і необхідні ресурси для розвитку Карпатського регіону», – каже Федір Шандор.



18 травня в Ужгороді проводитиметься міжнародна конференція, організована Проектом ЄС, кафедрою туризму УжНУ за участі Закарпатської ОДА, присвячена обговоренню перспектив та потенціалу туристичної галузі, а також місця і ролі замків та фортець у формуванні туристичного ринку регіону Карпат. У міжнародній конференції візьмуть участь гості з Польщі, Чехії, Словаччини, Румунії, Угорщини, а також керівники музеїв та замкових комплексів України – Луцького замку та Хотинської фортеці.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також