Українські можновладці вже вакцинуються? Шмигаль обіцяє розібратися

9
5

Бізнесмен Михайло Бродський у своїй колонці у ЗМІ заявив, що низка народних депутатів і представників уряду таємно вакцинувалися проти COVID-19 нелегально завезеною до України з Ізраїлю вакциною Pfizer. За його даними, вони платили за щеплення по 2,5 тисячі євро.

"Наскільки мені відомо, 29 або 30 грудня чартерним рейсом до України таємно надійшла партія вакцини Pfizer: найімовірніше, її без розмитнення пронесли через "Зал офіційних делегацій", прикриваючись паспортом якогось депутата. За наявною в мене інформацією, прем'єр-міністр Денис Шмигаль і низка народних депутатів, зокрема і голова профільного медичного комітету ВР Михайло кРадуцький, цього тижня відвідали клініку пластичної хірургії й косметології "Меділенд", але не тільки і не стільки по укол ботоксу, скільки по першу дозу вакцини", - йдеться у колонці автора на сайті Обозрєватєль.

Згодом, Українська правда опублікувала статтю, посилаючись на телеграм прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, в якій він заявив, що дав доручення перевірити інформацію про можливу підпільну вакцинацію від коронавірусу депутатів і топ-чиновників.

"Доручив МОЗ та МВС перевірити інформацію, оприлюднену в ЗМІ, щодо можливої підпільної вакцинації препаратами невідомого походження. І одразу повідомлю власну позицію.

Я є прихильником вакцинації. Згідно з планом, затвердженим МОЗ, першу партію вакцин отримають лікарі, що працюють на передовій боротьби з COVID-19. Сам буду вакцинуватися власним коштом у другу або третю чергу, коли офіційно зареєстрована вакцина надійде у клініки", - заявив Шмигаль.

Нагадаємо, один із виробників вакцини від COVID-19 відмовляється від України через бездіяльність МОЗ. Раніше Mukachevo.net писало про те, що Зеленський домовився про вакцинацію українців китайським препаратом.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Голопупенко

Пишуть що і ш мигаль уже уколовся,інтересно ци трясло їх після того......

Н
наш

Він абсолютно нічого не зробить, це тільки словам і обіцянки!

ВР
Від редакції

Най-ся колют чим булше-може їх менше стане.

1
111

Дурні по 2 тисячі євро за вакцину давали? да я її не буду колоти якшо вона безплатна буде, не то шо ще гроші платити

СС
СуперМен СуперМен

Спочатку на експорті масок банкова зняла файні гроші,а зараз знімає на контрабандній вакцині. Жеброта почекає,спочатку потрібно зняти гроші з тих хто має.)

Читайте також