Українські оселі переповнені хвороботворними бактеріями, які викликають алергію та рак (ВІДЕО)

17
0

Українські квартири кишать шкідливими бактеріями та грибками, які можуть викликати алергічні реакції, дерматити і навіть онкологічні захворювання.

Журналісти "Території обману" знайшли у квартирах українців шкідливі для здоров'я грибок та бактерії. Вони осідають на побутовій техніці, стелі і стінах, і навіть на їжі у холодильнику, повідомляє ТСН.

Грибами "засіяна" вся кухня. У вологих приміщеннях на стелях можуть з'явитися темні плями. Експерти попереджають, що це шкідлива для здоров'я людини пліснява. Окрім стін квартири, меблів та підлоги бактерії атакують людський організм. Вони потрапляють всередину через ніс, вуха, очі та шкіру. Результатом впливу на людину цих небезпечних організмів можуть стати алергічні реакції, підвищення температури, кашель. Від тривалого впливу цього грибка можуть виникнути онкологічні захворювання.

Ідеальним місцем для розмноження бактерій є пральна машинка. У ній може з'явитися небезпечна цвіль, що може потрапити на одежу та постільну білизну. Експерти кажуть, що боротися з такими бактеріями самотужки домогосподаркам не вдасться. Пральну машину, в якій виявили "колонії" шкідливих мікроорганізмів, доведеться викидати.

Розмножуються бактерії і на продуктах харчування у холодильнику. Аби цього запобігти, треба дотримуватися простих правил. Яйця радять ретельно мити, перед тим, як покласти до інших продуктів. Не варто зберігати помідори разом з іншими овочами, адже вони найшвидше гниють і розповсюджують бактерії по холодильнику.

Щоб залишитися здоровим і зберегти свою оселю в чистоті, експерти радять ретельніше прибирати у квартирі. Унітаз радять закривати, адже коли в ньому зливається вода, бактерії вилітають у повітря і осідають по всій кімнаті. Зубні щітки після використання слід обробляти антибактеріальним милом. Це дозволить вам мати голлівудську посмішку на довгі роки. А от одноразові бритви, на яких скупчуються небезпечні мікроорганізми, треба обробляти оцтом. Тоді шкідливі бактерії не потраплять на вашу шкіру. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також