Українські прикордонники запропонували Словаччині відкрити КПП на Закарпатті

15
7

Прикордонне відомство України направило листи Словаччині з пропозицією запустити роботу пунктів пропуску.

Сьогодні в Закарпатській ОДА анонсували відкриття з 1 червня КПП із Словаччиною, однак прикордонники спростували повідомлення про остаточне рішення.

В Держприкордонслужбі України зазначають, що в листі прикордонного відомства Словацької Республіки значиться, що з 1 червня планується відновлення роботи таких пунктів пропуску, які розташовані на Закарпатті.

Так, українські прикордонники запропонували словацьким колегам відновити такі КПП: «Вишнє Немецьке» (з українського боку – «Ужгород») лише для легкового та вантажного автомобільного сполучення; «Убля» (з українського боку – «Малий Березний») в повному обсязі; «Вельке Слеменце» (з українського боку – «Малі Селменці») в повному обсязі з 08.00 до 20.00.

В Чопському прикордонному загоні в коментарі Mukachevo.net додали, що наразі остаточного рішення про відкриття КПП зі словацької сторони немає. Україна ж свої пункти пропуску відкрила в односторонньому порядку.

Нагадаємо, вчора та сьогодні Угорщина планувала відкрити КПП із Україною, однак через деякий час угорська сторона скасувала відкриття КПП.

Коментарі

О
Ольга

Ми з чоловіком в лютому зробили весілля він Словак я Українка тепер уже 3 місяці не бачились бо не пускають без побуту

7
777

Я дружина,громадянина чехії,а повернутися до чоловіка не можу)))

V
Volodymyr

Най не одкривавуть, жебо дебілота повиздихала

C
cecslrf

Словаки вже повідкривали з вісьма країнами, а з Україною чого тягнуть ?Добре шо їх Чехи пустили на роботу до себе а українцям шо не треба ,за то і тягнуть дуже розумні,поляки пускають уже.

2
27

іноземцям не мош заїхати ,а ті що живуть роками закордоном но у них є паспорт україни тим мош ,де логіка паспорт несе вірус чи шо? сміх

Р
Рівіс

Та як, губернатор уже відкрив корони!? Що ви таке пишете!

И
ичі

що з тих відкритих кпп кіть через словаки не мош їхати транзитом. леш ко має побут на словаках та у словакію. тай украина кому удкривать кить мінімум до 22.6 іноземцям вїзд заборонено

Читайте також