Українські та словацькі прикордонники вчилися спільно патрулювати кордон (ФОТО)

17
3

Тренінги проводилися на території Словаччини – на базі відділення прикордонного контролю «Вишнє Нємецьке».

Як повідомляють в Західному регіональному управліннія Держприкордонслужби, у тренінгах взяли участь понад 20 представників Держприкордонслужби України, а також прикордонники Словаччини.


Українські та словацькі охоронці кордону відпрацьовували на практиці окремі питання з організації та проведення спільних патрулювань та взаємодії. Окрім того, під час теоретичної підготовки учасники ознайомлювалися із законодавством країн Шенгенської зони, повноваженнями правоохоронців при затриманні та використанні спецзасобів і зброї, правилами надання домедичної допомоги.


В Держприкордонслужбі зазначають, що такі спільні патрулювання проводяться як по території України, так і по території Словацької Республіки з метою ефективної боротьби з незаконним перетинанням українсько-словацького державного кордону поза пунктами пропуску особами, транспортними засобами, незаконним переміщенням товарів, а також обміну досвідом між прикордонниками обох країн. При цьому, на службі зі зброєю та спецзасобами перебувають лише прикордонники тієї країни, територією якої здійснюється патрулювання.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
до нижнього

иппен им подумав, ош як тоті нещасні 5 ойро будут пополам ділити?

B
Bo

Спільно будуть і гроші брати?

Х
хабарник

збiрна хабарникiв

Читайте також