Українські зірки зачитали Лист до президентів Кузьми Скрябіна (ВІДЕО)

15
16

Щире відео записали Валерій Харчишин, Сергій Кузін, Віктор Бронюк, Соня Сотник, Мирослав Кувалдін, Юрій Тира.

"Лист до президентів" Кузьма Скрябін написав влітку минулого року під впливом страшних подій в Україні. У вигляді пісні цей лист на жаль не встиг прозвучати, натомість став шалено популярним як лірика.

Власне, як і відео, яке записали зірки шоу-бізнесу: за кілька днів воно набрало сотні тисяч переглядів.

Дивимося разом.

Радимо також переглянути публікацію про те, як пам'ять артиста вшанували в Мукачеві: Шана крізь сльози: Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна зібрав повний зал драмтеатру в Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО)

Mukachevo.net

Коментарі

О
о

І ще в Мукачеві на його чесьть назвали парк кошмар і все , чого не назвуть парк в чесьть якогось другого чоловіка або святого а то назвали імені підера кузьми

О
о

Підер той Кузьма був і тепер такі йому почесьті

ОО
о о

Какиє слова

П
Просто

Довольно майданов пойду на войну. Я дом свой покину пойду воевать чтоб земли в Донбассе Обаме отдать. Чтоб жид Порошенко убийца и гад в карман свой засунул ещё миллиард...

У
українець

ЦЕ ЩЕ МЯГКО СКАЗАНО.ТРЕБА БУТИ ОСТАНЬОЮ СКОТИНОЮ, ЩОБ ПРИЙТИ ДО ВЛАДИ НА КРОВІ ЛЮДЕЙ І ДАЛЬШЕ ГРАБИТИ КРАЇНУ.МАЙЖЕ БУДЕ ТРЕТІЙ МАЙДАН НАД ЦИМИ ІЙУДАМИ!!!

Р
русин

До тов. Mr Murphu! У тебе хибне уявлення про захист Вітчизни і тих ,хто нею керуе! Спитай у тих героів із окопів,чи згідні вони там кормити вошей заради тих керманичів,які закуповують нібито для них,але яких вони і близько не виділи рюкзаків на цілих 16 мілліонів по двійній ціні оформлених! І які,по Гордіенку,а я йому вірю,крадуть від нас міль*ярди!І що ти на це скажеш,коли на цьому фоні президент заветував закон про вихід наших змучених,обділених жінок на пенсію у 55.І тепер іти цих злодюг захищати!!!Яник-рецидивіст відпочивае!

.
.

Шукаю дівчинку не менше 18 р , пишіть в лічку

.
.

Віддамся в добрі руки дівчині ціна 1 гр ,

M
McMurphy

Голос пролетаріата та лозунги давно минулих часів. У багатих завжди було більше варіантів ніж у бідних . Так було ,є і буде !!! Ця лірика більше схожа на пошуки причин чому не йти захищати країну , і зовсім не вказує на шляхи вирішення проблеми. Тому що ніхто не хоче починати зміни з себе. Запитайте у воїнів які захищають Укоаїни за кого вони воюють, а після отриманої відповіді подумайте чи у вас з ними однакові цінності!!! І порошенко тут взагалі ні до чого.

.
.

Не будьте наївними завтра вони скажуть що були під впливом якихось препаратів що це зробили от і все

К
К.

Правдиві слова!! Бо дійсно так і є!! І це прикро..

0
007

Ну і?

П
Пасульов

Чуву хвилю смертельних ДТП із сима звіздами...

1
11

Правильні слова

П
про100

Истинные слова только жаль каждый трактует их на свой лад и ищет виновных не там и не тех!!!Вечная память КУЗЬМА!!!!

R
R

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Читайте також