Українсько-угорська пара обманула людей на 50 млн форинтів і щотижня змінювала шикарні автомобілі

8
0

В Ніредьгазі передано до суду справу щодо пари шахраїв, які протягом 2013-2015 років зуміли виманити від угорських підприємців щонайменше п'ятдесят мільйонів форинтів.

44-річний Жолт П. був заарештований в січні 2015 року, його взято під варту по 14 пунктам звинувачення у скоєнні шахрайства та інших злочинів.

Його поплічник, 42-річний адвокат, також підозрюється в шахрайстві, однак наразі перебуває на свободі. Партнерка, 38-річна громадянка України, яка мешкає у Ніредьгазі, також допитана у якості підозрюваної.

Слідство довело, що трійця здійснювала свої оборудки по всій Угорщині. Зокрема підписували фіктивні контракти з підприємцями, яким обіцяли привабливі кредити нібито від швейцарських та арабських компаній.

Українсько-угорська пара жила на доходи від злочинних оборудок, при чому часом щомісяця змінювали розкішні автомобілі. Суд наклав арешт на все їхнє майно.

Розслідування поліції округу Саболч-Сатмар-Берег завершено та 24 травня 2016 року всі документи для обвинувачення направлені до районної прокуратури в Ніредьгазі.

Мukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також