Українського туриста в Угорщині тільки візами вже не заманиш. Ціни - фактор №1

14
5

За останніми даними, в Угорщині суттєво зменшилась кількість українських туристів. Причиною цьому є не візові питання, а економічна криза українців, стверджує Ласло Віда, консул Генерального консульства Угорщини в Ужгороді.

«Спад кількості українських туристів в Угорщині дійсно відбувається – причиною цьому є хитка економічна ситуація в Україні. Через падіння курсу, доходи українців відносно європейської валюти зменшились удвічі. Тому, зменшення кількості українських туристів є спільною проблемою всіх країн Європейського Союзу, – пояснює Ласло Віда. – Звісно, мова йде не про багатих туристів, а про простих людей. Тепер вони двічі думають, перед тим як зважитись на поїздку. Як наслідок, за 2014-ий рік ми видали менше віз, ніж у 2013-ому. Ще один нюанс полягає в тому, що в останні роки ми видавали все більше довгострокових віз, тому клієнтів зараз дещо поменшало. Разом з тим, цей спад є нижчим, ніж в інших європейських країнах і, навіть, у нашого посольства в Києві – адже тут більшість віз завжди робилось на замовлення туроператорів. Натомість, у Закарпатті завжди більше віз відкривалось приватним особам, ніж для організованих турпоїздок – такою є специфіка цього краю».

З огляду на це, консул зауважує, що в даній ситуації складно щось робити, аби привабити українського туриста, адже угорські турагенства, готелі та заклади відпочинку не можуть зменшити свої ціни вдвічі.

Юлія Барабан, Мукачево.Net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДЮ
до Юрка і Івана

Купи мотоблок за долари, заправ соляру за долари, закупи посівну за долари - ніхера не виростиш свиню без грошей!!

І
іван

Правильно Юрко написав!!!!!

Ю
Юрко

Здохнеш бо не хоч робити! А ко робить тому не страшні ціни, є дома і свині, і крумплі (п 25 міхів на рік) вино. А ціни люди самі піднімають, ко їм вииний? Хіба свиню доларами годує? Хіба пшеницю доларами обсіває? У нас 80% перекупщиків, які хочуть заробити не 100% а 1000% !!! Тому так і жиють.

T
toor

yaksho v UA nich nepominaetsa to skoro ne za turistiv budem govorit a za svoi pohoroni bo podohnem zgolodu z takimi cinami) a yaksho nezdohnem to zdohnem v ATO )

Читайте також