Українську ялинку прикрашатиме зірка з 3D-ефектом

7
0

Вперше на верхівку новорічної ялинки на Майдані Незалежності одягнуть унікальну авторську прикрасу - полярну зірку з 3D-ефектом.

Закінчать прикрашати євроялинку до 15 грудня, а "запалять" - у День святого Миколая, 19 грудня, пише "Сегодня".

Цього року гірлянд на ялинці буде довжиною 176 кілометрів. Про це сказав гендиректор Тернопільської компанії "Ялинка України" Петро Ордінанг, у якої місто замовив штучну 40-метрову красуню.
 
"Для освітлення ялинки буде використовуватися нова технологія - 17 км гірлянд, які будуть обвивати ялинку по колу через кожні 5 мм, стануть запалюватися по заданому часу", - сказав Ордінанг. У підсумку на дереві з'являться різноманітні картини. За словами Ордінанга, з іграшок на ялинку повісять тільки пластикові кулі червоного, жовтого, зеленого, білого, синього і фіолетового кольорів.
 
"Ялинка буде дуже красива і модна, як у Європі. Не буде м'яких, паперових і целофанових іграшок, як в минулі роки, і ніякої реклами! Ялинку ми назвали "Веселка", тому що вона буде переливатися всіма кольорами веселки. Також на ній з'явиться символіка Євро-2012", - розповів Ордінанг.
 
Гендиректор розвіяв страхи киян про те, що ялинка настільки важка, що може провалитися в метро.
 
"За вагою дерево не буде перевищувати 20 тонн, а не 40 тонн, як повідомляли раніше. Така вага абсолютно безпечна", - сказав він.
 
Новорічна сцена буде оформлена у вигляді золотих футбольних воріт і гігантського м'яча з полем. Виступати в новорічну ніч будуть Тіна Кароль, група "Океан Ельзи", ТНМК, Руслана.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також